Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ικανοποιημένος ο Ξηροφώτος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ικανοποιημένος ο Ξηροφώτος

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Χαρούμενος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο προπονητής του Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Χαρούμενος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Στέφανος Ξηροφώτος. Ο τεχνικός του Βόλου, μιλώντας στη NOVA, σημείωσε πως στόχος της ομάδας του είναι η συνεχής βελτίωση. «Είμαι πολύ χαρούμενος είδα ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχε φάσεις, ρυθμό και ένταση δεν έχει σημασία ότι τελείωσε 1-0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε ο Ξηροφώτος και συνέχισε: «Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα και γι αυτό έχει αξία η νίκη μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην πρώτη αγωνιστική αλλά σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι και αυτό θέλουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι να εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Ο στόχος μας είναι η σωστή διαδικασία. Να βλέπουμε τι λάθη κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και στο επόμενο να τα διορθώνουμε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Βόλου, Μάριος Τσαούσης, σχολίασε: «To γκολ για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ένα όνειρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Θέλω να δείχνω κάθε ημέρα ότι είμαι ικανός και ότι μπορώ να γράψω ιστορία στο ποδόσφαιρο. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Κοιτάμε σε κάθε αγωνιστική να είμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Το θέλαμε πάρα πολύ σήμερα, δείξαμε ότι το θέλαμε και τα καταφέραμε».

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Κόλτσης: «Θα τα καταφέρουμε»

Παρά την ήττα της ομάδας του ο Γιώργος Κόλτσης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ξάνθη θα τα καταφέρει. «Σίγουρα όταν έχεις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια σου είναι στα υπέρ σου. Ήταν κομβικό το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Εκτός από αυτή τη φάση αν δεν κάνω λάθος δεν απειληθήκαμε. Τα παιδιά προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλύτερο», τόνισε μετά το ματς ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου και συνέχισε: «Είναι δύσκολο τα παιδιά να έρθουν σε καλή κατάσταση μετά από τόσους μήνες απραξίας. Τα παιχνίδια είναι λίγα και εμείς χρειαζόμαστε βαθμούς. Αλλά πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Περιμέναμε να πάρουμε κάτι καλύτερο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αμέσως οφείλουμε να ανασυνταχτούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Δείτε ακόμη

Τον κράτησε όρθιο ο Διούδης, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-0
Έκοψαν στη… μέση, 1-1 Ατρόμητος και Λαμία
Ο Βόλος στον… αφρό, 1-0 την Ξάνθη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις