Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπρος – Σισέ: Πάει στην Αράδιππο ο Σισέ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος – Σισέ: Πάει στην Αράδιππο ο Σισέ!

Κύπρος - Σισέ: “Εχει ιδιαίτερα φιλική σχέση με τον γιό μου, αυτός θα τον πείσει εκτός από άλλες δουλειές να παίξει και μπάλα μαζί μας” λέει ο πρόεδρος της ομάδας, Φαλιέρος

Κύπρος – Σισέ: Βόμβα μεγατόνων ενεργοποίησε στην Κύπρο ο Ερμής Αραδίππου και ο πρόεδρος της ομάδας Λούκας Φανιέρος. Όπως ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αραδίππου είπε στο ραδιόφωνο Active 107,4 είναι μια ανάσα από συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Μάλιστα ο Φανιέρος υπογράμμισε πως ο Σισέ έχει ιδιαίτερα φιλική σχέση με τον γιο του. Ετσι, παρότι η συμφωνία συνεργασίας αφορά εξωαγωνιστικά θέματα, ο υιός Φανιέρος ανέλαβε προσωπικά να πείσει τον 38χρονο σούπερ στράικερ να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ερμή!

“Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και 1-2 event. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις. Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο” είπε στο ραδιόφωνο ο Φανιέρος.

Ο Λούκας Φανιέρος

Κύπρος – Σισέ: Η Ντιζόν

Ο Σισέ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να επανενεργοποιηθεί αγωνιστικά στη Γσλλία όπου θέλει 4 γκολ για να φτάσει τα 100 στο πρωτάθλημα. Από την Ντιζόν -είναι τεχνικός διευθυντής ο άλλοτε συμπαίκτης του Πεγκί Λουιντουλά- είχαν δει με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο, αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι σίγουρο. Ετσι δεν αποκλείεται μετά την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Γάλλος σούπερ σταρ να κάνει πέρασμα και από την Κύπρο!

Δείτε ακόμη:

Μάχη Ευρώπης στη Γρανάδα, ντέρμπι και στη Βαλένθια
Τους “σκοτώνουν” τα όνειρα οι ισοπαλίες!
Επιστροφή με ποδόσφαιρο, κύπελλο και Γιουβέντους – Μίλαν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις