Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Κύπελλο: Το ποδόσφαιρο ζει!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιταλία – Κύπελλο: Το ποδόσφαιρο ζει!

Ιταλία - Κύπελλο: Η ζωή επιβάλλεται της πανδημίας και στην πολύπαθη Ιταλία - Επιστρέφει το ποδόσφαιρο με ημιτελικό κυπέλλου Γιούβε - Μίλαν! 

Ιταλία – Κύπελλο: Το ποδόσφαιρο επιβάλει τη ζωή πάνω στην πανδημία και το ζόφο και στην πολύπαθη Ιταλία! Μετά από μήνες καραντίνας η Γιουβέντους και η Μίλαν δίνουν το σύνθημα και επιστρέφουν το γήπεδο! Επαναληπτικός ημιτελικός Κόπα Ιτάλια, με το πρώτο ματς να έχει λήξει 1-1. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε επανάληψη του ίδιου σκορ η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι. Οι παρατάσεις ακυρώθηκαν ως κανονισμός λόγω των ειδικών συνθηκών.

Εκτός αγώνα μένει για τη Βέκια Σινιόρα ο στράικερ Ιγουαϊν (5 γκολ), ο μέσος Ράμσεϊ (3 γκολ) και οι στόπερ Κιελίνι και Ντεμιράλ. Για τη Μίλαν η κατάσταση είναι αρκετά πιο δύσκολη. Υπάρχει κακό κλίμα, εσωτερική φαγωμάρα, ο κόουτς Πιόλι υπό ακντικατάσταση, ο Ζλάταν τα έχει με όλους και όλα. Μύλος! Εκτός ο Σουηδός σταρ (2) και ο ακραίος μπακ Ερνάντεζ. Εκτός την τελευταία στιγμή και ο συχνά βασικός σέντερ μπακ Μουσάτσιο.

Ο κόουτς Πίολι είναι αναλώσιμος

Ιταλία – Κύπελλο: Ανω κάτω οι ροσονέρι

Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς αμφισβήτησε το έργο του CEO της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος πήγε χθες στο Μιλανέλο για να ανακοινώσει τις προθέσεις του κλαμπ για μείωση μισθών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος αποφάσισε να ακολουθήσει το σχέδιο του Γκαζίδη για μείωση μισθών. Η διοίκηση του κλαμπ φέρεται να αποδέχτηκε το αίτημα που υπέβαλαν οι παίκτες πριν από πέντε ημέρες. Αυτό αφορούσε σε πληρωμή του 50% του μισθού τους για τον Απρίλιο και οι υπόλοιποι μήνες θα πληρωθούν 100%.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ιμπραΐμοβιτς παρενέβη και ανέβασε τους τόνους. “Γιατί μείνατε μακριά μας τόσο πολύ και εμφανιστήκατε 48 ώρες πριν από τον ημιτελικό;” ρώτησε ο Ζλάταν και πρόσθεσε με νόημα: “Δεν είναι η Μίλαν του παρελθόντος η σημερινή, υπάρχει πάρα πολλή αβεβαιότητα”.

Δείτε ακόμη:

Super League: Οι αγώνες-κλειδιά των play off και play out
Ινσούα: “Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟ, αλλά…”
Μαδριλένικη φιλοξενία, προσφορά γηπέδου από την Ατλέτικο στη Ρεάλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις