Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – La Liga: Ντέρμπι στη Βαλένθια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – La Liga: Ντέρμπι στη Βαλένθια

Ισπανία - La Liga: Το στόχο τους για την ευρωπαϊκή έξοδο παίζουν Γρανάδα και Χετάφε, ενώ στο μεγάλο ντέρμπι της Βαλένθια το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο!

Ισπανία – Προαναγγελία: Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα στη μετά κορωναϊό εποχή για την ισπανική πριμέρα ντιβιζιόν, το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες. Στη Γρανάδα η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Χετάφε, ενώ στη Βαλένθια οι “νυχτερίδες” θα φιλοξενήσουν τη Λεβάντε στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Το δεύτερο μετά το χθεσινό Σεβίλη-Μπέτις 2-0. Και τα δύο ματς διεξάγονται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά η Γρανάδα στην επανεκκίνηση έχει απουσίες. Πέραν των μακροχρόνια απόντων λείπει και ο μέσος Πουέρτας (5), ο οποίος είναι τιμωρημένος αλλά και ο τραυματίας χαφ Μοντόρο (1). Η Χετάφε παλεύει στα ίσα για την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ αι καίγεται για νίκη! Εχει προβλήματα στην επανεκκίνηση, αφού είναι τιμωρημένοι ο επιθετικός Μάτα (8) και οι μέσοι Αραμπαρί (1), Μακσίμοβιτς (2). Ολοι βασικότατοι φέτος!

Ισπανία – La Liga: Ντερμπάρα στη Βαλένθια

Χωρίς τον μέσο Κοντογκμπιά (1) θα υποδεχτεί τη γειτόνισσα Λεβάντε η Βαλένθια. Οι “νυχτερίδες” παίζουν για ένα εισιτήριο Ευρώπης, αλλά αν κερδίσουν μένουν στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάγια εκτός ο στόπερ Γκαράι, αφίβολος ο έτερος βασικός σέντερ μπακ Παουλίστα! Στην μάλλον αδιάφορη προς ώρας βαθμολογικά Λεβάντε, δεν προκύπτουν σοβαρά προβλήματα και απουσίες.

Δείτε ακόμη:

Super League: Οι αγώνες-κλειδιά των play off και play out
Ινσούα: “Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟ, αλλά…”
Μαδριλένικη φιλοξενία, προσφορά γηπέδου από την Ατλέτικο στη Ρεάλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις