Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ινσούα: “Θέλω, αλλά”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ινσούα: “Θέλω, αλλά”

Παναθηναϊκός - Ινσούα: Την πόρτα της εξόδου ανοίγει ο Εμάνουελ Ινσούα πρότι θέλει να μείνει, όμως η οικονομική πολιτική του ΠΑΟ δεν βοηθούν

Παναθηναϊκός – Ινσούα: Την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ανοίγει ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντίνος μίλησε για το μέλλον του στο τριφύλλι, αφού το συμβόλαιό του λήγει τέλος του τρέχοντος μήνα! Σε συνέντευξη στο TNT Sports της πατρίδας του, Ινσούα είπε μεταξυ άλλων: “Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μοιάζει με προετοιμασία, γιατί σταματήσαμε για τρεις μήνες. Για 45 ημέρες ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι, μετά ξεκινήσαμε να προπονούμαστε σε γκρουπ και μετά ομαδικά. Είναι προφανές ότι κανείς παίκτης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν 100% έτοιμος”.

Αναφορικά με το συμβόλαιό του που εκπνέει, ο Ινσούα σημείωσε: “Το συμβόλαιό μου εκπνέει στις 30 Ιουνίου και υπάρχει πρόβλημα γιατί το πρωτάθλημα τελειώνει στις 20 Ιουλίου. Εμείς που τα συμβόλαιά μας εκπνέουν στις 30 Ιουνίου, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Στις 30 Ιουνίου θα μείνω ελεύθερος και περιμένουμε λύσεις από την UEFA και τη FIFA. Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ευρώπη, αυτό συζητώ με τ’ αδέρφια μου, αυτός είναι ο στόχος. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα καλά αυτά τα 3,5 χρόνια στην ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω εδώ, αλλά είναι πολύ δύσκολο, γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Παναθηναϊκός – Ινσούα: “Ισπανία η Ιταλία”

θα ήθελα να μείνω ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη. Μου άρεσε που έπαιξα στην Ισπανία και την Ιταλία, θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι μέσα στον Ιούλιο θα υπάρχουν νεότερα για την καριέρα μου.

Ξεκίνησα από την Μπόκα, από αυτή την ομάδα ξεκίνησα. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να παίξεις στην Μπόκα. Εάν ερχόταν θα ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Μπόκα. Αλλά ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνω στην Ευρώπη”.

Δείτε ακόμη:

Euro 1980: Η Ελλάδα στην πρώτη τελική φάση της Ιστορίας της
Στο κόλπο για εγχώριο νταμπλ αλλά και… τριπλ κράουν η Μπάγερν!
Νέα γκέλα για την Μπενφίκα, 2-2 με Πορτιμονένσε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις