Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – προαναγγελία: Οχι ισοπαλία!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γερμανία – προαναγγελία: Οχι ισοπαλία!

Γερμανία - προαναγγελία: Με υπηρεσιακό τεχνικό τιμ η Χόφενχαϊμ υποδέχεται τη Λειψία - Μόνο νίκη στόχος εκατέρωθεν - Ζημιά ακόμα και το “Χ”

Γερμανίαπροαναγγελία: Με την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με τη Λειψία ανοίγει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στη Γερμανία. Παιχνίδι μεταξύ ομάδων που ακόμα έχουν σοβαρούς στόχους. Η μεν γηπεδούχος ψάχνει τον τρόπο να μπει στην εξάδα και να εξασφαλίσει σίγουρα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η δε Λειψία είναι αφεντικό στη μάχη της τετράδας, αλλά ακόμα δεν έχει διασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!

Τέσσερα ματς αήττητη η Χόφενχαϊμ αλλά απομακρύνθηκε ο κόουτς Άλφρεντ Σρόιντερ διότι απλά είχε χάσει την επικοινωνία με τους παίκτες του στα αποδυτήρια. Η ομάδα πάντως πάει καλά και παραμένει στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πολύ καλό αποτέλεσμα το “Χ” στο Ντίσελντορφ. Το τελικό 2-2 με τη Φορτούνα αν και έπαιζε με 10 από το πρώτο 10λεπτο (!) αποτελεί επιτυχία! Με υπηρεσιακό τεχνικό τιμ κόντρα στην Λειψία σε κομβικό ματς για τη συνέχεια. Εκτός φυσικά ο κάπτεν, ο αναντικατάστατος μπακ Χίμπνερ (1 γκολ).

Γερμανία – προαναγγελία: Σκότωμα οι ισοπαλίες

Η Λειψία συνεχίζει να διεκδικεί την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ, μάλιστα από πλεονεκτική θέση. Παρά ταύτα αναζητα νίκη εκτός έδρας γιατί μόνο με ισοπαλίες δεν θα καταφέρει πολλά. Σκάλωσε με “Χ” και κόντρα στην ουραγό Πάντερμπορν (1-1) με μέτρια απόδοση. Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Ουπαμεκανό. Πάγια εκτός ο βασικός επιθετικός Πόουλσεν (5).

Δείτε ακόμη:

Αγιούμπ στον ΟΠΑΠ: «Ευκαιρία να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας»
Η La Liga με Δεύτερη Ευκαιρία
Ο Φωτιάς σφυρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις