Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – περικοπές: Ναι μεν, αλλά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – περικοπές: Ναι μεν, αλλά!

Αρης - περικοπές: Τα βρήκαν σε "ψαλίδι" 15% παίκτες και διοικηση και με ρήτρα μηδενισμού των μειώσεων αν περάσει τελικό κυπέλλου η ομάδα!

Αρης – περικοπές: Λίγες ώρες πριν την έναρξη των play offs στον Άρη βρέθηκε η «χρυσή τομή» αναφορικά με το… ψαλίδι που θα υποστούν στις απολαβές τους οι ποδοσφαιριστές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι παίκτες και η διοίκηση των κιτρίνων κατέληξαν σε συμφωνία που δίνει ένα μεγάλο κίνητρο σε όλους για πρόκριση στον τελικό του Κυπελλου Ελλάδας επί της ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, η συμφωνία περιλαμβάνει μειώσεις της τάξεως του 15% στις ετήσιες απολαβές τους, ωστόσο η συμφωνία αυτή ακυρώνεται αυτόματα με πρόκριση στον τελικό!

Οι δύο πλευρές τα είπαν ξανά σήμερα για το θέμα των μειώσεων και είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία. Με εξαίρεση τέσσερις ποδοσφαιριστές, όλοι οι υπόλοιποι είπαν το «ΟΚ» για περικοπή των απολαβών τους κατά 15%. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Άρη Θοδωρής Καρυπίδης διεμήνυσε πως σε περίπτωση που οι κίτρινοι ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 από τον πρώτο ημιτελικό και πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε βάρος της ΑΕΚ, τότε θα τους επιστραφεί το ποσό της μείωσης! Έτσι, εν όψει της ρεβάνς με την Ένωση στις 24/6 οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα και να πάρουν την πρόκριση, αφού έτσι θα εξασφαλίσουν το σύνολο των μισθών τους και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η μοναδική ομάδα που δεν θα υποστεί μειώσεις λόγω του κορωνοϊού!

Αρης – περικοπές: «Ώρα νίκης…»

Εν όψει της πρεμιέρας των play offs, μετά από σχεδόν τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας, από τον Άρη έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι κίτρινοι αναφέρουν «Το ποδόσφαιρο επιστρέφει, η ομάδα μας επιστρέφει. Πρεμιέρα Play Off, ώρα… νίκης», αναρτώντας μια φωτογραφία του Λούκας Σάσα, ο οποίος πανηγυρίζει.

Δείτε ακόμη:

Στραβοπάτημα που ίσως της κοστίσει την τετράδα!
Έρχεται Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ενομπακάρε
Μαρτίνς: Θα παίξουν οι καλύτεροι, είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις