Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Κοντά σε Ενομποκάρε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Κοντά σε Ενομποκάρε

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ αναμένεται να έρθει μέχρι το βράδυ της Κυριακή 07/06, ο Μπράιτ Ενομπακάρε.

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ αναμένεται να έρθει μέχρι το βράδυ της Κυριακή 07/06, ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο 22χρονος Αγγλονιγηριανός, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς, αποτελεί τον εκλεκτό της ΑΕΚ για τις πτέρυγες και θα έρθει στην πρωτεύουσα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη διοίκηση της Ένωσης και αν όλα πάνε καλά αναμένεται ο παίκτης να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα. Ο Ενομπακάρε αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Γουίγκαν από τη Γουλβς. Πέραν τις πτέρυγες, ο Αγγλο-Νιγηριανός άσος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και ξεχωρίζει για την ταχύτητα του.

ΑΕΚ μεταγραφές Ιούνιος 2020: «Όχι» από Άντερλεχτ για επέκταση του δανεισμού Βράνιες

Θέμα προέκυψε στην ΑΕΚ αναφορικά με τον Όγκνιεν Βράνιες. Η Ένωση είχε καταθέσει αίτημα στη διοίκηση της Άντερλεχτ για την επέκταση του δανεισμού του Βόσνιου στόπερ κατά έναν μήνα, προκειμένου ο παίκτης να ενισχύσει την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» ως το φινάλε της φετινής περιόδου. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού τύπου, οι μοβ δεν συναινούν στο αίτημα της ΑΕΚ και ζητούν την επιστροφή του 30χρονου αμυντικού την 1η Ιουλίου, όταν και λήγει ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα.

Αν και αρχικά οι Βέλγοι ήταν θετικοί στην επέκταση του δανεισμού του Βράνιες, η αλλαγή τεχνικού στην ομάδα φαίνεται πως άλλαξε και τα δεδομένα. Η έλευση του Φράνκι Βερκότερεν στον πάγκο της Άντερλεχτ, φέρνει και τον Βράνιες πίσω στην ομάδα. Ο νέος προπονητής των μοβ έχει δουλέψει στη Ρωσία, γνωρίζει πολύ καλά τον Βράνιες από τη θητεία του εκεί και δείχνει αποφασισμένος να δώσει μια ευκαιρία στον παίκτη, προκειμένου αυτός να διεκδικήσει μια θέση στο ροστερ της Άντερλεχτ για τη νέα σεζόν. Η προετοιμασία των Βέλγων για τη νέα σεζόν ξεκινάει σε δύο εβδομάδες, αφού η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα κι η Άντερλεχτ έχοντας ξεμείνει από λύσεις στην άμυνα αναμένεται να δώσει μια ευκαιρία στον Βράνιες, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο φινάλε των play offs και στον τελικό Κυπέλλου, εάν εξασφαλίσει την πρόκριση σε αυτόν.

Δείτε ακόμη

«Δύσκολο χωρίς κόσμο για εμάς» αναφέρει ο άσος του Άρη
Τι φέρνει το Πάμε Στοίχημα με την επιστροφή της Super League
Μέχρι τις 2 Αυγούστου το μπαράζ παραμονής
Τσιγκρίνσκι: «Σύνηθες να παίζουμε χωρίς κόσμο»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις