Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δεληζήσης Άρης: Δύσκολο έργο χωρίς θεατές
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεληζήσης Άρης: Δύσκολο έργο χωρίς θεατές

Δεληζήσης Άρης: Την πεποίθησή του ότι η απουσία κόσμου στις εξέδρες θα κάνει δύσκολο το έργο των παικτών του Άρη, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δεληζήσης.

Δεληζήσης Άρης: Την πεποίθησή του ότι η απουσία κόσμου στις εξέδρες θα κάνει δύσκολο το έργο των παικτών του Άρη, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο άσος των «κιτρίνων» τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μάθει να παίζουν με γεμάτες κερκίδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο σημείωσε πως όλοι ανυπομονούν για την πρεμιέρα αφού τους έχει λείψει η αγωνιστική δράση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε μετά από τόσο καιρό, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξαναπαίξουμε. Είναι σίγουρο ότι δεν θα είμαστε στο 100% όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, ευελπιστούμε να είμαι υγιείς, να μπούμε δυναμικά και να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι», τόνισε ο Δεληζήσης, ενώ για την απουσία του κόσμου σημείωσε: «Για εμάς είναι πιο δύσκολο γιατί μάθαμε σε γεμάτο Βικελίδης. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις άδεια γήπεδα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, ελπίζω όπως ακούγεται στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε και την παρουσία του κόσμου».

Για τους στόχους του Άρη στο υπόλοιπο της σεζόν και την ενδεχόμενη παρουσία κόσμου στον επαναληπτικό Κυπέλλου, ο άσος του Άρη σχολίασε: «Πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πάρουμε, ούτε να μπούμε στους ομίλους του Champions league, συνεπώς θέλουμε να πάρουμε κάποιες νίκες, να πάρουμε και ψυχολογία για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό. Θα μας δώσει τεράστια ώθηση αν υπάρχει κόσμος στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, ένα 20%, 30%. Και 3-4.000 να έχει το γήπεδο θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

 Δεληζήσης Άρης: Χωρίς τρεις στην πρεμιέρα

Ποδόσφαιρο Άρης: Χωρίς τρία βασικά του στελέχη θα παραταχθεί στην πρεμιέρα των play offs ο Άρης. Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίκαελ Ένινγκ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ απουσιάζουν ο Χαβιέ Ματίγια, ο Νικολά Ντιγκινί και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος και δεν υπολογιζόταν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ οι άλλοι δύο φαίνεται πως αποτελούν πλέον ξένο σώμα για τους «κίτρινους». Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον ΟΦΗ είναι οι Τόνσο και Μαρτίνες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στην πρεμιέρα των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε,  Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ.

Δείτε ακόμη

Τι φέρνει το Πάμε Στοίχημα με την επιστροφή της Super League
Στο Λεβερκούζεν προβάρει το στέμμα η Μπάγερν
Με ματσάρες Αρης – ΟΦΗ και Πανιώνιος – Βόλος η επιστροφή!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις