Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Οδυνηρή γκέλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Οδυνηρή γκέλα

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Πλήρωσε το αριθμητικό μειονέκτημα η Λειψία, άφησε βαθμούς 1-1 με Πάντερμπορν - Πάρτυ και στην Μπάι Αρένα 2-4 η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Περίπατο έκανε στο Λεβερκούζεν η Μπάγερν. Στο θεωρητικά δυσκολότερο παιχνίδι της ως το τέλος τη χρονιάς πέρασε σαν σίφουνας 2-4 από την Μπάι Αρένα. Μάλιστα είχε βρεθει και να χάνει (Αλάριο 9’). Δύο κλάσεις ανώτερη από την αντίπαλό της το γύρισε 1-3 πριν καν το ημίχρονο, με τέρματα των Κομάν (27’), Γκορέτσκα (42’) και Γκνάμπρι (45’). Στην επανάληψη άφησε το πόδι από το γκάζι. Με τον Λεβαντόφσκι (66’) έγραψε το 1-4 και αρκέστηκε στο επιβλητικό διπλό. Δεν επιδίωξε να διασύρει την αντίπαλό της, η οποία μείωσε στο τελικό 2-4 (Βιρτζ 90’).

Την ίδια ώρα η Λειψία έκανε την γκέλα της χρονιάς, που ίσως της στοιχίσει τη θέση στην τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Πάντερμπορν παρότι προηγείτο από το 26’ (Σικ) και είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς. Και ολα αυτά παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 43’. Κάτι που τελικά πλήρωσε. Στο φινάλε η καταδικασμένη Πάντερμπορν έκανε την τελευταία της προσπάθεια πήρε Χ (Στρόντιεκ 92’)!

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σερί που σταμάτησαν

Η Αϊντραχτ μετά από δύο καλά ματς και νίκες επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις και ήττες. Το 0-2 από τη Μάιντζ θεωρείται δυνατή έκπληξη. Και λόγω του αρνητικού σερί της φιλοξενούμενης που κέρδισε εκτός έδρας μετά το 1-3 στη Χερτα τον Φεβάρη. Τα γκολ των Νιακατέ (43’) και Μαλόνγκ (77’) έκριναν το ματς.

Στο Ντίσελντορφ, τέλος, η Φορτούνα αν και προηγήθηκε (Χένινγκς 5’) βρέθηκε να χάνει από τη Χόφενχαϊμ που έπαιζε από το 9’ με παίκτη λιγότερο! Νταμπούρ (16’) και Ζούμπερ (61’) το γύρισαν, με τον Χένινγκς να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό τέρμα με πέναλτι (76’). Εσωσε έτσι την παρτίδα εν μέρει για την ομάδα του σπάζοντας και το σερί νικών της Χόφενχαϊμ.

Δείτε ακόμη:

Έρχεται Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ενομπακάρε
Μαρτίνς: Θα παίξουν οι καλύτεροι, είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ
Ο Ρος Μπρον για τα πρωτόκολλα υγείας και το καλεντάρι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις