Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League – Ολυμπιακός: Θα παίξουν οι πιο έτοιμοι, λέει ο Μαρτίνς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League – Ολυμπιακός: Θα παίξουν οι πιο έτοιμοι, λέει ο Μαρτίνς

Super League - Ολυμπιακός: Στόχος της ομάδας του δεν είναι μόνο να πάρει τα αποτελέσματα στα play offs, αλλά και να παίξει ο Ολυμπιακός ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Super League – Ολυμπιακός: Η αγωνιστική ετοιμότητα θα είναι το κριτήριο επιλογής της ενδεκάδας του Ολυμπιακού στα play offs σύμφωνα με τον Πέδρο Μάρτινς. Αυτό υποστήριξε ο προπονητής των ερυθρολεύκων στη Nova και σημείωσε ότι όλοι στην ομάδα αδημονούν να επιστρέψουν στην προ κορωνοϊού κατάσταση. Παράλληλα, ο τεχνικός των Πειραιωτών ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι μόνο να πάρει τα αποτελέσματα στα play offs που θα του εξασφαλίσουν τον τίτλο, αλλά και να παίξει ο Ολυμπιακός ποιοτικό ποδόσφαιρο.

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Απομακρυνθήκαμε από όλα στην καθημερινή μας ζωή. Από το ποδόσφαιρο, την προπόνηση, την καθημερινή επαφή, αλλά και την επαφή με τους φιλάθλους μας που πάντα μας γεμίζουν με ενέργεια. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που επιστρέφουν σαν γκρουπ, που προπονούμαστε σαν μια ομάδα. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση», τόνισε ο Μάρτινς.

Super League – Ολυμπιακός: Θα χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους

«Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Το πλάνο μας λειτούργησε πολύ καλά. Οι παίκτες έχουν επανέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είχαμε τραυματισμούς με εξαίρεση τον Λάζαρο που είχε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι σε ικανοποιητική κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ.

Έχουμε μπροστά μας ένα μίνι πρωτάθλημα και θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ασχέτως τι γινόταν πριν την πανδημία. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι η πρώτη φορά που ο πρωτοπόρος συμμετέχει στα πλέι οφ. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, εκτός από το να πάρουμε αποτελέσματα. Είμαστε πρώτοι, αλλά μας ενδιαφέρει να κάνουμε και ποιοτικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια είναι απαιτητικά και θα παίξουν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Super League: Για το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ

«Είναι ένας αντίπαλος τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με εκείνους. Δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν, γιατί δεν υπάρχει κάτι προηγούμενο, ένα φιλικό παιχνίδι ή κάποια εικόνα από πρόσφατη κατάσταση του αντιπάλου. Αν κρίνουμε από τις μετρήσεις της ομάδας μας, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κυρίως είναι ακριβώς ίδιες με το διάστημα πριν την παύση των δραστηριοτήτων.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά για τον αντίπαλο, πάντως είμαστε σε καλή κατάσταση, απλά δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Δεν θα παίξει κανέναν ρόλο η ανανέωση. Όλοι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ο πρόεδρος είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια, τις προπονήσεις, τους παίκτες. Δεν θα αλλάξω κάτι στη διαχείριση. Ακόμα και αν τελείωνε το συμβόλαιό μου, θα έκανα το ίδιο. Θα δουλέψω με τον ίδιο τρόπο. Δεν μας έλειπε κάτι πέρα από τους τίτλους».

Super League: Με Βαλμπουενά στο ντέρμπι

Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο ίδιος τόνισε ότι θα παίξει κανονικά στο παιχνίδι αυτό, στο «ΦΩΣ», σημειώνοντας ότι δεν χάνει με τίποτα την αναμέτρηση αυτή. Μοναδική απουσία για τους ερυθρόλευκους είναι αυτή του τραυματία Χριστοδουλόπουλου. Αναλυτικά την 20άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι απαρτίζουν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις