Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Eurovision 2021: Εκτός πλάνου ο Νίκολας για Κύπρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2021: Εκτός πλάνου ο Νίκολας για Κύπρο

Eurovision 2021: Ανατροπή με την συμμετοχή της Κύπρου, τι ανακοίνωσε το ΡΙΚ.

Eurovision 2021: Ανατροπή με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision. Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το αγαπημένο τηλεοπτικό show έδωσε ραντεβού με τους θαυμαστές του τον Μάιο του 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και μάλιστα, πολλές είναι οι χώρες οι οποίες ήδη προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους. Χαρακτηριστικό είναι, πως μερικές από αυτές θα κρατήσουν τον ίδιο εκπρόσωπο με φέτος όπως για παράδειγμα η Ελλάδα, με την Στεφανία Λυμπερακάκη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με την Κύπρο, καθώς ο Sandro Nicolas όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το ΡΙΚ, δεν μπορεί λόγω άλλων καλλιτεχνικών υποχρεώσεων να εκπροσωπήσει τη Μεγαλόνησο στο διαγωνισμό και την επόμενη χρονιά. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελα τον νεαρό τραγουδιστή να βρίσκεται εκτός διαγωνισμού, με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου να επιβεβαιώνει χθες τελικά την είδηση, με σχετική ανακοίνωση.

Eurovision 2021: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Σε αυτή το ΡΙΚ αναφέρει ότι ύστερα από συζήτηση που είχε με τον Sandro Nicolas και τον μάνατζέρ του κι αφού έλαβαν υπόψιν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχει ο καλλιτέχνης την ερχόμενη χρονιά, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2021. «Το ΡΙΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Sandro Nicolas για τη συμμετοχή του στο Eurovision Shine A Light και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε ακόμη

Η Άντζελα Δημητρίου στο J2US βάζει φωτιά στο Σαββατόβραδο
Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες
Τα «σπάει» εκτός παιχνιδιού η Μαρία – Τι λέει γι’ αυτό ο Μπέλλος;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις