Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Zέτα Μακρυπούλια: «Φωτιά» στα κόκκινα
LIFESTYLE

Zέτα Μακρυπούλια: «Φωτιά» στα κόκκινα

Zέτα Μακρυπούλια: Σου δίνει την καλύτερη ιδέα για το φόρεμα που θα βάλεις σε έναν καλοκαιρινό γάμο.

Zέτα Μακρυπούλια: Το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορεί οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα μυστήρια να διέπονται φέτος από ορισμένους αυστηρούς κανόνες λόγω του κορονοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν, επομένως όλο και σε κάποιο γάμο ή βάπτιση θα βρεθείς καλεσμένη και σίγουρα θα θελήσεις να κάνεις μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση.  Παλαιότερα, η μόδα είχε κανόνες για σχετικές περιστάσεις οι οποίοι περιελάμβαναν όσον αφορά στους γάμους τις καλεσμένες να μην φορούν λευκό, καθώς αυτή την ημέρα το άσπρο χρώμα είναι εκείνο που θα φορέσει αποκλειστικά η νύφη. Ο συγκεκριμένος κανόνας σε γενικές γραμμές και άτυπα ισχύει αφού όντως οι περισσότερες καλεσμένες σε ένα γαμήλιο μυστήριο αποφεύγουν το λευκό, αν όμως φορεθεί σωστά, δεν απαγορεύεται.

Πως θα γίνει αυτό; Θα μπορούσε να μην είναι total look, αλλά ένα από όλα τα κομμάτια του συνόλου ή ακόμα πιο εύκολα σε αξεσουάρ, όπως παπούτσια ή τσάντα. Στις βαπτίσεις δεν τίθεται τέτοιο χρωματικό ζήτημα αλλά κυρίως τα ερωτήματα αφορούν στο τι φοριέται την ώρα που γίνονται τα συγκεκριμένα μυστήρια καθώς είναι πρωινά, μεσημεριανά ή το αργότερο απογευματινά. Ο βασικός κανόνας για το look σε μια βάπτιση είναι η απλότητα σε συνδυασμό με την κομψότητα και την άνεση.

γράφει η Έλενα Φάκου

Zέτα Μακρυπούλια: Το κόκκινο μάξι φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια με την υπογραφή των MI RO

H Zέτα Μακρυπούλια παρουσίασε το Ρουκ Ζουκ ντυμένη με ένα κατακόκκινο μάξι φόρεμα δια χειρός του σχεδιαστικού διδύμου των ελλήνων ΜΙ RO, οι οποίοι ντύνουν πολλές a class ελληνίδες celebrities. Αν λοιπόν πρόκειται να παντρέψεις την κολλητή σου ή είσαι καλεσμένη σε έναν καλοκαιρινό γάμο θα μπορούσε ένα μακρύ αέρινο φόρεμα σε ένα έντονο χρώμα να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα κάνει αντίθεση με το μαύρισμά σου και θα ταιριάζει με την εποχή. Και ναι, μη φοβηθείς ούτε το φλογερό κόκκινο, είπαμε το λευκό είναι το μόνο ‘πιασμένο’ χρώμα σε αυτές τις περιστάσεις.

Δείτε ακόμη

«Θα δοκίμαζα να κάνω σχέση μέσα στο σπίτι του GNTM 3»
«Είμαι πολύ ερωτευμένη» δηλώνει η 22χρονη σύντροφος του Διονύση από το MasterChef
Πολλοί «μνηστήρες» για Μαλέσκου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις