Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3: Από ζαχαροπλάστης… μοντέλο
LIFESTYLE

GNTM 3: Από ζαχαροπλάστης… μοντέλο

GNTM 3: Το ριάλιτι μοντέλων θα επιστρέψει και μάλιστα δριμύτερο, αφού πλέον η υπόθεση του Greece’ s Next Top Model είναι και αντρική.

GNTM 3: Το ριάλιτι μοντέλων θα επιστρέψει και μάλιστα δριμύτερο, αφού πλέον η υπόθεση του Greece’ s Next Top Model είναι και αντρική. Θα δούμε επομένως και άντρες και γυναίκες, από τους οποίους θα αναδειχθεί το επόμενο τοπ μόντελ της Ελλάδας. Περιττό να πούμε το πόσο ενδιαφέρον είναι και πόσο ντόρο έχει προκαλέσει όλο αυτό. Μία πανέξυπνη κίνηση του STAR, που σίγουρα μόνο κερδοφόρα θα είναι για το κανάλι. Έτσι λοιπόν αποτελεί το μόνιμο θέμα και αρκετά επίκαιρο σε όλα τα πάνελ των εκπομπών. Ένα μεγάλο θέμα που συζητιέται πολύ είναι η πιθανή συμβίωση των αγοριών και των κοριτσιών,καθώς και το τι σχέσεις μπορεί να αναπτύξουν.

Γυαλί να είναι και ότι να ναι δηλαδή! Όπως και να το κάνουμε όμως το παιδί καλά έκανε και πήγε στο GNTM το έχει! Για την ζαχαροπλαστική του ικανότητα δεν μπορούμε να ξέρουμε και πολλά αλλά εδώ μπορεί να ταιριάξει η πάλαι ποτέ ατάκα “Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου”!

https://www.instagram.com/p/BvfJquIABwY/

https://www.instagram.com/p/B_vZHk7AyOp/

Ο ζαχαροπλάστης που ήθελε να μπει στο Masterchef και κατέληξε στο GNTM.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πήρε συνέντευξη από έναν από τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τις οντισιόν, τον Στέφανο Ξηρομερίτη. Εκείνος λοιπόν μέσα σε όλα, ανέφερε και πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει μία σχέση μέσα στο σπίτι, αν βρει αυτό που ψάχνει.

Δείτε ακόμη

Νο 1 trend στο YouTube το ζεϊμπέκικο – σταθμός στην “διαδρομή” του Αργυρού
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έριξε το Instagram με την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι
Είναι όμορφες, έξυπνες, διάσημες και φοράνε….γάντια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις