Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 4: Η Βραζιλιάνα σύντροφος του Πρώιου
LIFESTYLE

Master Chef 4: Η Βραζιλιάνα σύντροφος του Πρώιου

Master Chef 4: Η πρώην σύντροφος του Διονύση Πρώιου, η 22χρονη Εμμανουέλα, μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα για τη σχέση τους.

Master Chef 4: «Γνωριστήκαμε πριν 4 χρόνια στη Βραζιλία. Είχε έρθει για να ανοίξει ένα μπαρ ρέστοραν, πήγα να ζητήσω εργασία και είπε πως όταν με είδε με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μου έλεγε “μου αρέσεις πολύ”, του έλεγα “είσαι το αφεντικό, είναι περίεργο μην το κάνεις αυτό”. Το ερωτεύτηκα πριν τον φιλήσω επειδή μιλούσαμε κάθε μέρα, είχαμε πολλά κοινά. Είχε χάσει τον γιο του κι εγώ είχα χάσει τον πρώην σύντροφό μου που ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Ήμασταν και οι δύο λυπημένοι και μετά από αυτό γίναμε ζευγάρι», δήλωσε η εντυπωσιακή 22χρονη Εμμανουέλα στο Happy Day.

«Συγκατοικήσαμε στην Βραζιλία και όταν έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα κι εγώ να μείνω στη Βραζιλία, μου είπε ότι ήθελε να έρθω στην Ελλάδα. Έχουμε χωρίσει πριν το Master Chef, αλλά μιλούσαμε ακόμη. Αγαπιόμαστε πολύ. Έχουμε διαφορετική σχέση πλέον, έχουμε ζήσει μαζί πολλά χρόνια, αγαπιόμαστε και θέλουμε να είμαστε κοντά. Για μένα είναι η οικογένειά μου εδώ και δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά του», δήλωσε η ερωτευμένη Βραζιλιάνα.

MasterChef 4: Δείτε την Εμμανουέλα

Είναι ο πιο ροκ παίκτης που έχουμε δει στο MasterChef . Ο 55χρονος Διονύσης Πρώιος, ένας πραγματικός πολίτης του κόσμου, έχει κερδίσει τον σεβασμό και την συμπάθεια όλων. Ο Διονύσης πριν 4 χρόνια έχασε τον γιο του και είχε φύγει για την Βραζιλία, όπου άνοιξε ένα μπαρ. Εκεί γνώρισε την εντυπωσιακή Εμμανουέλα, με την οποία χώρισαν λόγω της απόστασης. Η ίδια, μίλησε στο Happy Day και εξομολογήθηκε πως είναι ακόμη ερωτευμένη!

Δείτε ακόμη

Νο 1 trend στο YouTube το ζεϊμπέκικο – σταθμός στην “διαδρομή” του Αργυρού
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έριξε το Instagram με την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι
Είναι όμορφες, έξυπνες, διάσημες και φοράνε….γάντια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις