Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου: «Μήλον της έριδος»
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μήλον της έριδος»

Ιωάννα Μαλέσκου: Στενό μαρκάρισμα δέχεται η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Κρήτη TV Ιωάννα Μαλέσκου τόσο από τον ΣΚΑΪ όσο και από τον ALPHA, αυτό που μένει να δούμε είναι που θα επιλέξει να εγκατασταθεί.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η όμορφη Ιώαννα Μαλέσκου μπορεί να πήγε στην Κρήτη ως δασκάλα σε ορεινό χωριό, ωστόσο αυτό που την κέρδισε ήταν η τηλεόραση. «Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη, τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα».

Παρόλα αυτά η όμορφη Ιωάννα δεν έγινε δικηγόρος αλλά ούτε και δασκάλα που σπούδασε. «Πέρασα στο Παιδαγωγικό και αυτό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Μου στοίχισε πάρα πολύ, απογοητεύτηκα γιατί θεωρούσα ότι θα περάσω Νομική. Μου έλεγαν συγχαρητήρια κι εγώ πίστευα ότι με κορόιδευαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια. Πήρε το ρίσκο όμως να ασχοληθεί την τηλεόραση την οποία και κατέκτησε.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ζωή στην Κρήτη

«Πήγα σε ένα ορεινό και δυσπρόσιτο χωριό. Εκεί έφαγα τα χαστούκια της ζωής μου, έφτασα στο σημείο να πω ότι θα δηλώσω παραίτηση. […] Πήγα με την πλατφόρμα και το κολάν στο χωριό χωρίς να ξέρω τι με περίμενε. Έγιναν πολλά περιστατικά. Έφτασα μέχρι στο σημείο να φοβάμαι διότι βρέθηκε κάποιος που με παρακολουθούσε. Ο λόγος ήταν ερωτικός, αλλά όλο αυτό είχε εμμονικό χαρακτήρα». Η Ιωάννα μετακομίζει στο Ηράκλειο τότε κάποιος γνωστός την προσεγγίζει και της προτείνει να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα το 2017 η Ιωάννα Μαλέσκου να στεφθεί «Μις Κρήτη». Με αυτό τον τρόπο η νεαρή δασκάλα ανοίγει την πόρτα για την τηλεοπτική της διαδρομή, καθώς ένα επαρχιακό κανάλι της κάνει πρόταση για ένα νέο ξεκίνημα. Επομένως το ένα φέρνει το άλλο και ακολουθεί η πρόταση από την ΚΡΗΤΗ TV, παρουσιάζοντας την εκπομπή  «Καλό μεσημέρι».

Προτάσεις από ΣΚΑΪ και ALPHA

Η επιθυμία της για να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω παραμένει. Το κινητό της χτυπά πριν από μερικούς μήνες όταν δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ. Παρόλα αυτά η συμφωνία δεν προχώρησε, λόγω χρονικής στιγμής. «Επειδή είχα συμφωνήσει με το ΚΡΗΤΗ TV μία εβδομάδα πριν δεν μπορούσα να φύγω. Είχα κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα πριν και θα φύγω; Όχι. Δεν είμαι σαν μαϊμουδίτσα που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Ήταν λάθος χρονική συγκυρία και αντιεπαγγελματικό να το κάνω. Άλλωστε πιστεύω ότι κρινόμαστε και από τα όχι μας» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Δεν θα άφηνα αυτό που έχω χτίσει εδώ στην Κρήτη για να πάω να κάνω κάτι επικουρικό. Το λέω με όλο τον σεβασμό, δεν το λέω υποτιμητικά».

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως της έγινε πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή στον ALPHA το μεσημέρι και μάλιστα με μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που έχει τώρα η «Ελένη», ωστόσο δε θα προχωρήσει ούτε αυτή η συνεργασία. Η ίδια λέει πως: «Η πρόταση έγινε πριν από πολύ καιρό. Ο λόγος που δεν δέχτηκα ήταν θέμα αρχών και αφορούσε κάποιους όρους του συμβολαίου». Παρόλα αυτά οι προτάσεις συνεχίστηκαν και πλέον έχει πάρει την απόφασή της για το επόμενο βήμα της: «Δεν μπορώ να πω από ποια κανάλια έχω δεχτεί πρόταση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και όχι μόνο από ένα κανάλι. Είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Κρίνονται όλα από στιγμές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμφωνήσω με κάποιο κανάλι. Μέχρι να μπει η υπογραφή αλλάζουν πολλά πράγματα, οπότε είμαι επιφυλακτική. Τα ψιλά γράμματα είναι πολύ σημαντικά» και κλείνει «Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω οικογένεια, αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μακάρι να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που θα κατανοεί και θα είναι εκεί απλά για σένα».

Δείτε ακόμα:

Η αδιανόητα όμορφη σύζυγος του Ίσκο μιλάει για sex
Η βεντάλια, το αγαπημένο αξεσουάρ της Νόνης
H Eλεονώρα Μελέτη μίλησε στο Instagram για αυταξία και τα πράγματα είναι σοβαρά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις