Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικρούτσικος – Σπυροπούλου: «Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση»
LIFESTYLE

Μικρούτσικος – Σπυροπούλου: «Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση»

Μικρούτσικος - Σπυροπούλου: «Όταν με πιάνουν τόσοι άνθρωποι και μου λένε τα ίδια, τι θα πω; Ότι αυτό το κορίτσι είναι θαύμα;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής

Τον λόγο που τον έκανε να έρθει σε ρήξη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Παράλληλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξήγησε γιατί είπε πως αν πάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Tv Queen εκείνος… θα αρρωστήσει. Στα πλαίσια της συνέντευξης ερωτήθηκε για τα εξής: «Κάνω ένα άλμα στον χρόνο και σε πάω στην εποχή ΣΚΑΪ και Big Brother. Εκεί τι πήγε τόσο λάθος και ήρθατε σε ρήξη;».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε ότι: «Όταν ένα παιδί από την Κρήτη είπε τη λέξη «βιασμός» στο live streaming και ορθά αποβλήθηκε, ζήτησα να του κάνω μια συνέντευξη. Η άποψη μου ήταν πως ό,τι και αν είχε κάνει, έπρεπε να έχει μια ευκαιρία να απολογηθεί. Αυτοί, με τον φόβο του Ραδιοτηλεοπτικού, δεν ήθελαν. Επί τέσσερις μέρες τούς παρουσίαζα τα επιχειρήματα μου. Στο τέλος ήθελαν να βγω και να διαβάσω ένα κείμενο. Εγώ να διαβάσω έτοιμο κείμενο; Ποτέ».

«Ύστερα από εκείνη την εκπομπή εγώ αποστασιοποιήθηκα»

«Η εβδομάδα είχε ξεκινήσει με 25αρια. Τους έλεγα “αφήστε με να είμαι καταπέλτης, να τον κάνω να γίνει εξομολογητικός, να καταλάβουμε πώς έχει μεγαλώσει και γιατί έχει τέτοιες απόψεις. Είναι χιούμορ, είναι ουσία, δεν είναι αρκετά έξυπνος;”. Ήταν το talk of the town. Τους έλεγα “πρέπει να κάνουμε τρέιλερ τη συνέντευξη, να περιμένει ο κόσμος να δει τι θα πει αυτός ο άνθρωπος”. Και εκείνοι μου έλεγαν για το ΕΣΡ, ενώ το απόσπασμα δεν είχε προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση. Ήταν η στιγμή που έπρεπε να πιάσουμε μια πραγματικότητα και να τη χτυπήσουμε κάτω σαν το χταπόδι, πάντα με όρους τηλεοπτικής δεοντολογίας. Αλλά όταν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο σου λες: “ο τρόμος του Ραδιοτηλεοπτικού”. Ύστερα από εκείνη την εκπομπή εγώ αποστασιοποιήθηκα, έφτασα να μαθαίνω για καλεσμένο από τον ταξιτζή που με μετέφερε».

«Αν έρθει η Σπυροπούλου στο Tv Queen, θα είναι η μέρα που θα αρρωστήσω», είπες τις προάλλες. Να υποθέσω ότι ακόμα δεν την έχεις εκτιμήσει.

«Όταν με πιάνουν τόσοι άνθρωποι από τη δουλειά μας, που έχουν συνεργαστεί μαζί της και μου λένε τα ίδια, τι θα πω; Ότι αυτό το κορίτσι είναι θαύμα; Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση. Θα έλεγα τότε στην Κωνσταντίνα να φοβάται περισσότερο εκείνους που την ευλογούσαν μπροστά της και πίσω της έλεγαν τα χειρότερα. Άσε με τώρα, βρε Νίκο!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις