Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / MLS – ρατσισμός: Απόλυση Κατάι στο L.A.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

MLS – ρατσισμός: Απόλυση Κατάι στο L.A.

MLS - ρατσισμός: Εκδιώχθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο Αλεξάντερ Κάταϊ από τους Λ.Α. Γκάλαξι για απαράδεκτα ρατσιστικά ποστ στα σόσιαλ μίντια από την σύζυγό του

MLS – ρατσισμός: Σε μία περίοδο βαθιάς ταραχής σε όλον τον κόσμο και ειδικότερα στις ΗΠΑ, κάποιοι δεν είναι όσο προσεκτικοί θα έπρεπε. Και άλλοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αυστηροί. Τουλάχιστον όσον αφορά σε θέματα φυλετικής ή άλλης διάκρισης. Ο Αλεξάντερ Κάταϊ, άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (μόνο δύο ματς δανεικός στον ΟΦΗ έπαιξε στην Ελλάδα), απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους LA Galaxy. O λόγος; Τα ρατσιστικά σχόλια της συζύγου του στα κοινωνικά δίκτυα. Με αποδέκτες διαδηλωτές για τη δολοφονία Φλόιντ.

“Είναι ένα μεγάλο λάθος εκ μέρους της οικογένειάς μου και αναλαμβάνω. προσωπικά την ευθύνη”. Αυτό δήλωσε χωρίς περιστροφές ο 29χρονος Σέρβος εξτρέμ. Μάλιστα έβγαλε και από τη δύσκολη θέση την ομάδα του. Συμφωνώντας σε διαζύγιο με κοινή συναίνεση. Προφανώς και τα …τιτιβίσματα και τα insta posts με εκφράσεις του τύπου “Η αστυνομία να σκοτώσει τα σκατά”, αναφερόμενη σε διαδηλωτές, δεν μαζεύονταν από την οικογένεια Κάταϊ. Είτε από τον Αλεξάντερ, είτε από την δράστιδα, την εντυπωσιακή Τέα!

https://www.instagram.com/p/BZMnfwKnvPC/

MLS – ρατσισμός: Σχεδόν ομόφωνη απόφαση

Η ανακοίνωση της ομάδας φέρεται να πάρθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, σχεδόν ομόφωνα. Και μάλιστα από τους ιδιοκτήτες της ομάδας απευθείας. Είναι ιδιαίτερα αυστηρό το MLS σε ρατσιστικά μηνύματα και θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά, όταν το σπορ στηρίζεται από τεράστια ποσοστά μη Αμερικανών!

Δείτε ακόμη:
Ποδοσφαιρική δυστοπία με “γκιλοτίνα” στα απρόσεκτα κλαμπ!
Λάβροι κατά της Ομοσπονδίας οι Πειραιώτες
Επένδυση-μαμούθ, PAO alive και Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις