Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός κατά ΕΠΟ: “Δόλιες ρυθμίσεις”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός κατά ΕΠΟ: “Δόλιες ρυθμίσεις”

Ολυμπιακός κατά ΕΠΟ: Βαριές κουβέντες για την εισήγηση λήξης σεζόν 31/7. Δόλια συμπεριφορά καταγγέλλουν οι ερυθρόλευκοι - “Αγνοούν τη ΦΙΦΑ στου Γουδή”

Ολυμπιακός κατά ΕΠΟ: Εντονη διαμαρτυρία του Ολυμπιακού με επιστολή στην ΕΠΟ αποκαλύπτει το αθλητικό πόρταλ SDNA. Mε την επιστολή αυτή οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για την εισήγηση της Ομοσπονδίας να πέσει η αυλαία της σεζόν πριν το ματς με τη Γουλβς. Οι ερυθρόλευκοι απευθύνονται με λάβρους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρό Βαγγέλη ΓραμμένοΤην, δε, επιστολή την κοινοποιούν στον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της ΟΥΕΦΑ, Πέτερ Φούσεκ.

Από τον Ολυμπιακό υπογραμμίζουν ότι η εισήγηση της Ομοσπονδίας για να λήξει η αγωνιστική περίοδος την 31 Ιουλίου έρχεται σε αντίθεση με όσα συμφωνήθηκαν και εισηγήθηκαν από την λίγκα μια εβδομάδα πριν. Επιπλέον διακυβεύει άμεσα και στους στόχους της ομάδας για ευρωπαϊκή διάκριση. Υπενθυμίζοντας, βέβαια, τη ρεβάνς με τη Γουλβς λίγες μέρες αργότερα. Οταν τα συμβόλαια κάποιων παικτών. (Ομάρ, Αβραάμ, Γκασπάρ, Τόρο) θα έχουν λήξει (ακολούθως της αυλαίας στη σεζόν).

Ολυμπιακός κατά ΕΠΟ: “Δόλια μπερδεύονται οι ημερομηνίες”

Στην επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει “αβάσιμη και παράνομη” την εισήγηση. Υπογραμμίζει, δε, πως η ρύθμιση εκτός του ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Την κατηγορεί πως είναι ταγμένη στο “να υποχρεώσει παράνομα τον Ολυμπιακό να στερηθεί των υπηρεσιών ποδοσφαιριστών του στο Europa League”! Την περιγράφει, δε, ως “δόλια” αυτή την εισήγηση και το μπέρδεμα που δημιουργείται με τις ημερομηνίες, τα συμβόλαια και τις μεταγραφές. 

Τέλος, η ΠΑΕ του μεγάλου λιμανιού κατηγορεί την ΕΠΟ ότι δεν λαμβάνει υποψιν τις εισηγήσεις της ΦΙΦΑ για έκτακτες αποφάσεις λόγω πανδημίας. Καταλήγοντας δε, απειλεί με αθλητικά και πολιτικά (!) δικαστήρια αν εμμείνει στη θέση της η ΕΠΟ.

Δείτε ακόμη:

Παρουσιάστηκε το ιταλικό ποδοσφαιρικό Σχέδιο Μάρσαλ!
Η Ντιζόν τα βρίσκει με Σισέ για να τον επαναφέρει στη δράση!
Ζίβκοβιτς: «Με νίκη ανοιχτή η μάχη για τον τίτλο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις