Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – Βοτανικός: Νέα δεδομένα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – Βοτανικός: Νέα δεδομένα!

ΠΑΟ - Βοτανικός: Αναλυτικό οικονομικό ρεπορτάζ της “Καθημερινής” συνδέει τη συνέντευξη τύπου DPG με 200 εκατ. ευρώ που πέφτουν στη Διπλή Ανάπλαση εντός του μήνα

ΠΑΟ – Βοτανικός: Νέα δεδομένα ίσως προκύπτουν στο θέμα του ΠΑΟ alive και της συνέντευξης Γιαννακόπουλου την Τρίτη (9/6). Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Καθημερινής” εντός Ιουνίου αναμένεται να ενεργοποιηθεί επένδυση-μαμούθ, άνω των 200 εκατ. ευρώ. Επένδυση ακριβώς πάνω στη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό. Μάλιστα θεωρείται ως η σημαντικότερη αστική ανάπλαση όλου του Δήμου Αθηναίων. Αφήνοντας πίσω και την ανακοίνωση ριζικής αλλαγής στο πρόσωπο της πόλης με την ανακοίνωση του “Μεγάλου Περιπάτου”!

Το ρεπορτάζ περιγράφει την επένδυση ως απόλυτα συσχετισμένη με το πρότζεκτ της ενιαίας στέγασης όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, ασφαλώς με ταυτόχρονη παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου στο Δήμο. Δεν παραλείπεται, βέβαια, ο συσχετισμός της αλλαγής ημερομηνίας της συνέντευξης Τύπου του DPG με την επένδυση αυτή καθαυτή και το σχέδιο «PAO Alive». 

ΠΑΟ – Βοτανικός: Το mall και οι Αμερικάνοι

Στο κείμενο που υπογράφει ο οικονομικός συνάδελφος Νίκος Ρουσάνογλου αναφέρεται μεταξύ άλλων: …”Πριν από λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι ‘εμείς αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Διπλή Ανάπλαση. Είμαστε σε επαφή και συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ελπίζουμε σύντομα να παρουσιάσουμε και να δημοσιοποιήσουμε το σχέδιό μας. Θα το είχαμε κάνει νωρίτερα, αλλά είχαμε κάποια ζητήματα, όπως ο κορωνοϊός”…

…”Εφόσον προκριθούν τα εν λόγω σχέδια, στο «κάδρο» θα εισέλθουν και οι Αμερικανοί επενδυτές της Hines, η οποία επιδιώκει επί χρόνια την ολοκλήρωση της επένδυσης για την ανάπτυξη και τη λειτουργία του ημιτελούς εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό”… “Το εν λόγω κτίριο απαιτεί πρόσθετη επένδυση της τάξεως των 50-75 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί. Η Hines έχει υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης με την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς, στις οποίες έχει περιέλθει το εν λόγω ακίνητο. Σε περίπτωση, λοιπόν, που καταστεί εφικτή η ολοκλήρωση του εμπορικού, το εν λόγω MOU θα ενεργοποιηθεί, εισάγοντας έναν ακόμα σημαντικό επενδυτή στην ανάπλαση της περιοχής”!

Δείτε ακόμη:

Παρουσιάστηκε το ιταλικό ποδοσφαιρικό Σχέδιο Μάρσαλ!
Ποδοσφαιρική δυστοπία με “γκιλοτίνα” στα απρόσεκτα κλαμπ!
Λάβροι κατά της Ομοσπονδίας οι Πειραιώτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις