Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο ΕΠΟ: Στο αρχείο η υπόθεση Μπανανά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο ΕΠΟ: Στο αρχείο η υπόθεση Μπανανά

Ποδόσφαιρο ΕΠΟ: Οριστικό τέλος στη δικαστική διένεξη ανάμεσα σε Μπανανά και Ολυμπιακό. Το διαιτητικό δικαστήριο έστειλε την υπόθεση στο αρχείο.

Ποδόσφαιρο ΕΠΟ: Οριστικό τέλος μπήκε στη δικαστική διένεξη ανάμεσα στον Γιαγιά Μπανανά και τον Ολυμπιακό. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έστειλε την υπόθεση αυτή στο αρχείο, όπως και αυτή ανάμεσα στον Γιώργο Ντάσιο και την Παναχαϊκή. Ωστόσο, επέβαλε ποινές αφαίρεσης έξι βαθμών στην Κέρκυρα για τις οφειλές σε Γενιτσαρίδη και Κρητικό, αλλά και -3 στον Απόλλωνα Λάρισας για τις οφειλές στον Ρενάτο.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαμάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπανανά αφορούσε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο δεύτερος τον περσινό Σεπτέμβριο, μέσω της οποίας αξίωνε αποζημίωση από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι έχει συμβόλαιο με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ ως το φετινό καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο ΕΠΟ: Αποφάσεις δικαστηρίου

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία συνεδρίασή του έλαβε τις εξής αποφάσεις:

-Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γεωργίου Ντάσιου του Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

-Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γιάγια Μπανανά κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

-Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Εμμανουήλ Γενιτσαρίδη του Γεωργίου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 505/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των δέκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα εννέα Ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (10.389,35) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Νικολάου – Σπυρίδωνα Κρητικού του Βασιλείου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 506/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των σαράντα μία χιλιάδων έντεκα Ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών (41.011,45) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Ζίκο Ρενάτο του Γιόρτζι, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 148/2020 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των τριών χιλιάδων διακοσίων ογδόντα τριών Ευρώ και είκοσι εννέα λεπτών (3.283,29) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δείτε ακόμη

Ετοιμοπόλεμοι Τόνσο και Μαρτίνες στον Άρη
Κοντά σε Λαουτάρο, μένει ο Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα
“Οταν ξεκινήσει δεν ξανασταματάει το πρωτάθλημα της F1”
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις