Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο Άρης: Κανονικά Μαρτίνες, Τόνσο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο Άρης: Κανονικά Μαρτίνες, Τόνσο

Ποδόσφαιρο Άρης: Ευχάριστο «πονοκέφαλο» αντιμετωπίζει ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ εν όψει της πρεμιέρας των play offs καθώς στην προπόνηση της Τρίτης είδε τους Νίκο Μαρτίνες και Μάρτιν Τόνσο να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

Ποδόσφαιρο Άρης: Ευχάριστο «πονοκέφαλο» αντιμετωπίζει ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ εν όψει της πρεμιέρας των play offs. Ο τεχνικός των «κίτρινων» είδε στην προπόνηση της Τρίτης τους Νίκο Μαρτίνες και Μάρτιν Τόνσο να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς και να τίθενται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για το οποίο ο Ένινγκ αντιμετωπίζει πλέον μόνο ένα αγωνιστικό πρόβλημα. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στην τελική ευθεία για το σαββατιάτικο ματς που θα ανοίξει την αυλαία των play offs με τον πλέον θετικό τρόπο, αφού οι Μαρτίνες και Τόνσο άφησαν οριστικά πίσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και προπονήθηκαν σε κανονική ένταση.

Έτσι θα είναι παρόντες στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΟΦΗ, ματς το οποίο θα χάσει μόνο ο τιμωρημένος Χαβιέ Ματίγια. Ο άσος των «κίτρινων» κουβαλάει την αποβολή από τον ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, σήμερα οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το βράδυ και ουσιαστικά θα τεστάρουν τις συνθήκες του αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, όπως και τα υπόλοιπα ματς των play offs. Στην προπόνηση αυτή ο Μίκαεν Ένινγκ θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα προκειμένου να καταλήξει στο πως θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον ΟΦΗ, τσεκάροντας παράλληλα και την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Ποδόσφαιρο Άρης: Νέο τεστ για τον κορωνοϊό

Στον Άρη τηρούν ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή των play offs. Για το λόγο αυτό οι παίκτες των «κίτρινων» υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση του νέου κορωνοϊού. Πριν την έναρξη της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Άρη υποβλήθηκαν στη σχετική εξέταση με την ΠΑΕ να ενημερώνει σχετικά μέσω των λογαριασμών στα social media: «Ενόψει της έναρξης των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ (real time RT-PCR) για την ανίχνευση κορωνοϊού».

Δείτε ακόμα:

Βάλσαμο σωτηρίας πιθανή 2η νίκη εντός έδρας για την Βέρντερ!
Ο Μπαλντέ θέλει να αναλάβει τροφή και στέγη εποχιακών εργατών
Ευρωκύπελλα: Κανονικά σε τρεις εβδομάδες ή ολοκλήρωση με φάιναλ 8

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις