Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα μεταγραφές 2020: «Βλέπει» Λαουτάρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές 2020: «Βλέπει» Λαουτάρο

Μπαρτσελόνα μεταγραφές 2020: Ένα σημαντικό βήμα για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε η Μπαρτσελόνα, που φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Αργεντινό φορ.

Μπαρτσελόνα μεταγραφές 2020: Ένα σημαντικό βήμα για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε η Μπαρτσελόνα, που φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Αργεντινό φορ. Η διοίκηση των Καταλανών έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή στο οικονομικό κομμάτι και τη διάρκεια της συνεργασίας τους και πλέον απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Ίντερ, ομάδα στην οποία ανήκει ο 22χρονος. Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ήταν γνωστό εδώ και καιρό για τον Λαουτάρο, ωστόσο μέχρι στιγμής οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν με την Ίντερ στο ποσό της μεταγραφής.

Στην τελευταία κρούση τους οι Καταλανοί πρόσφεραν 60 εκ. ευρώ συν τους Βιντάλ και Σεμέντο ως έμψυχα ανταλλάγματα, όμως οι Ιταλοί εμφανίστηκαν αρνητικοί στην προοπτική αυτή. Αντιθέτως, υπενθύμισαν στη διοίκηση της ισπανικής ομάδας τη ρήτρα των 111 εκ. ευρώ που έχει ο παίκτης, αντιπροτείνοντας το ποσό των 90 εκ. ευρώ συν έναν παίκτη της επιλογής τους. Προς το παρόν η Μπαρτσελόνα έκανε το ένα βήμα, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αργεντινό για συμβόλαιο που θα αποφέρει ετησίως 12 εκ. ευρώ στον Λαουτάρο. Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι Ισπανοί με τους Ιταλούς στο ποσό της μεταγραφής.

Μπαρτσελόνα μεταγραφές 2020: «Δεν φεύγω τώρα από τους “μπλαουγκράνα”»

Την ίδια στιγμή ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν ξεκαθάρισε πως δεν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον όχι το φετινό καλοκαίρι. «Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγω τώρα από την Μπαρτσελόνα. Ο μάνατζέρ μου και το club είχαν συζητήσεις όμως μπήκε στη μέση ο κορωνοϊός και δεν είναι τώρα η ώρα να συζητήσουμε για το συμβόλαιό μου. Σε μια στιγμή που άνθρωποι δίνουν μάχη για τη ζωή τους, αποφασίσαμε να το αναβάλλουμε. Νιώθω καλά στην πόλη, όπως και η οικογένειά μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος τερματοφύλακας.

Δείτε ακόμα:

Κρίσιμη τηλεσυνάντηση παικτών-ATP στις 10 Ιουνίου για την ατζέντα
Βάλσαμο σωτηρίας πιθανή 2η νίκη εντός έδρας για την Βέρντερ!
Ο Μπαλντέ θέλει να αναλάβει τροφή και στέγη εποχιακών εργατών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις