Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / F1 – πανδημία: Καμία ακύρωση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

F1 – πανδημία: Καμία ακύρωση!

F1 - πανδημία: Ο Κάρει αποκλείει ακυρώσεις γκραν πρι ακόμα και αν υπάρξει θετικό κρούσμα κορωναϊού σε οδηγό! - Ετοιος για δράση ο Σάινθ

F1 – πανδημία: Η Φόρμουλα 1 ανοίγει αυλαία στις 5 Ιουλίου με το καλεντάρι να στέλνει τα μονοθέσια στην Αυστρία. Αλλά πριν ακόμα εκκινήσουν οι μηχανές για τα πρώτα δοκιμαστικά, ο εκτελεστικός διευθυντής του “τσίρκου”, Τσέισι Κάρει, δήλωσε πως δεν αφ ης στιγμης ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αναβληθεί κανένας αγώνας. Ακόμα και αν υπάρξει θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε οδηγό! “Αν ένας οδηγός βρεθεί θετικός, οι ομάδες πρέπει να έχουν… αναπληρωματικούς”. Αυτά λέει ο Κάρεϊ και εγείρει ερωτηματικά το σκεπτικό του!

“Δεν θα προχωρούσαμε αν δεν είχαμε εμπιστοσύνη στις διαδικασίες που έχουν συμφωνήσει για την ασφάλεια όλων” επιμένει ο ισχυρός άνδρας της F1. Ο οποίος ξέρει πως οποιαδήποτε παλινωδία ίσως οδηγήσει τη σεζόν σε βεβαία ακύρωση. Υπενθυμίζεται πως για να καταλήξουμε σε αυτό το καλεντάρι που υπάρχει τα γκραν πρι Αυστραλίας, Ολλανδίας, Σίλβερστοουν, Χοκενχαϊμ, Ουγγαρία κ.ά μπαινόβγαιναν από το πρόγραμμα λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας!

F1 – πανδημία: Ετοιμος για όλα δηλώνει ο Σάινθ

Ο Ισπανός πιλότος της ΜακΛάρεν Κάρλος Σάινθ δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Ωστε να αρχίσει να δοκιμάζει πράγματα εν όψει της νέας σεζόν: “Πρώτα θέλω να μπορώ να επιστρέψω για να δω τους μηχανικούς μου, να μιλήσω μαζί τους, και να προχωρήσω. Θέλω να επιστρέψω στον πραγματικό προσομοιωτή της ΜακΛάρεν και να αρχίσω να δοκιμάζω κάποια πράγματα. Να προετοιμαστώ για τον πρώτο αγώνα, που θα κάνει τον ενθουσιασμό μου και την αδρεναλίνη μου να εκτοξευθούν. Αυτό σημαίνει ότι πλησιάζουμε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς” δήλωσε ο Ισπανός άσος του βολάν!

Δείτε ακόμη:

Ο Μπαλντέ θέλει να αναλάβει τροφή και στέγη εποχιακών εργατών
Ευρωκύπελλα: Κανονικά σε τρεις εβδομάδες ή ολοκλήρωση με φάιναλ 8
Ακύρωσε το ραντεβού με τον Τύπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις