Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάιλι Τζένερ – Forbes: Η κόντρα με το περιοδικό για τον “τίτλο”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ – Forbes: Η κόντρα με το περιοδικό για τον “τίτλο”

Κάιλι Τζένερ - Forbes: Το περιοδικό αφαίρεσε τον τίτλο της «αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου» από την Kylie Jenner.

Κάιλι Τζένερ – Forbes: Το περιοδικό Forbes είχε ‘στέψει’ την Kylie Jenner «αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο» της χρονιάς για το 2019, όμως τελικά απ’ ότι φαίνεται, η reality persona δεν είναι ούτε αυτοδημιούργητη αλλά ούτε δισεκατομμυριούχος. Και αυτοδημιούργητη δεν τη λες επειδή η όποια περιουσία της ουσιαστικά δημιουργήθηκε μέσα από την αναγνωρισιμότητα της έφερε το show στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της, ενώ δισεκατομμυριούχο πάλι δεν την λες αφού σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του Forbes η ίδια κατέθεσε στο περιοδικό πιθανόν πλαστές φορολογικές δηλώσεις. Η περιουσία της αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια. Όχι το δις.

γράφει η Έλενα Φάκου

Τι απάντησε η ίδια η 22χρονη –τελικά μάλλον εκατομμυριούχος- μέσω του twitter

Η Κylie Jenner ισχυρίζεται μέσα από τα tweet τα οποίο ανέβασε ότι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν αποδείξεις για όσα ισχυρίζονται είναι οι άνθρωποι του περιοδικού. Συγκεκριμένα στο πρώτο της tweet έγραψε: «Νόμιζα ότι ήσασταν αξιόπιστοι. Το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά ανακριβών δηλώσεων και αναπόδεικτων σεναρίων. Δεν ζήτησα ποτέ κάποιον τίτλο στη ζωή μου. Τέλος», ενώ τελικά δεν είχε ακόμη τελειώσει αφού το φιλοσόφησε λίγο παραπάνω και συμπλήρωσε με ένα ακόμη tweet ότι «Μπορώ να ονοματίσω τουλάχιστον 100 πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το πόσα λεφτά έχω».

Η αλήθεια είναι πως η διαφορά σε έναν ‘κοινό θνητό’ ανάμεσα σε μια περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια και σε μια άλλη που είναι ύψους ενός δισεκατομμυρίου φαίνεται αμελητέα, καθώς και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για κάποιον πάρα πολύ πλούσιο άνθρωπο. Για ένα περιοδικό όμως το οποίο έχει μάθει να μετράει στο ακέραιο και με διαφανείς διαδικασίες τα χρήματα των ανθρώπων που βάζει στις λίστες του, ακόμα και μια μικρή διαφορά έχει μεγάλη σημασία καθώς διακυβεύεται η αξιοπιστία του ως μέσο μαζικής επικοινωνίας.

Δείτε ακόμη

Oprah Winfrey για George Floyd: “Το πνεύμα σου ανυψώνεται από τις κραυγές όλων μας που ζητούν δικαιοσύνη στο όνομά σου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις