Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βικτόρια Μπέκαμ χαμόγελο: Σπάνια φωτογραφία της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βικτόρια Μπέκαμ χαμόγελο: Σπάνια φωτογραφία της

Βικτόρια Μπέκαμ χαμόγελο: Ο βασικός λόγος που δεν χαμογελούσε δημόσια ήταν το γεγονός ότι δεν αισθανόταν απόλυτη σιγουριά με τον εαυτό της, είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Βικτόρια Μπέκαμ χαμόγελο: Η Βικτόρια  σε πρόσφατη δήλωση της  είναι πολύ ειλικρινής. Το γεγονός ότι δεν χαμογελούσε σχεδόν ποτέ υπήρξε κάτι σαν το σήμα κατατεθέν της διάσημης σχεδιάστριας, η οποία είχε πάντα μία παγωμένη, απροσπέλαστη έκφραση όταν κοιτούσε τον φακό. Η ίδια εξήγησε πως ο βασικός λόγος που δεν χαμογελούσε δημόσια ήταν το γεγονός ότι δεν αισθανόταν απόλυτη σιγουριά με τον εαυτό της και δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτό που είναι, στα αλήθεια: «Στο παρελθόν, πιθανόν να κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα γίνεται λιγότερο. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου και να το κατέχω. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους να φροντίζουν ό, τι έχουν, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Και αυτός είναι ο λόγος που πλέον έχει πάρει την απόφαση να χαμογελάει πολύ πιο συχνά. Κι αν φαίνονται λίγο περισσότερο οι ρυτίδες του γέλιου, η σχεδιάστρια δηλώνει ότι δεν τη νοιάζει καθόλου. Τη σωστή στιγμή περίμενε για να μας δείξει το χαμόγελό της η Victoria. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε μαμά και γιο να ποζάρουν μαζί με την Victoria να χαρίζει στον φακό ένα πλατύ χαμόγελο. «Όπως φαίνεται, η μαμά μου μπορεί να χαμογελάσει», έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία της μαζί του ο Cruz Beckham. Κι αυτή ήταν η αρχή του τρολαρίσματος της οικογένειάς της στη Victoria Beckham.

Βικτόρια Μπέκαμ χαμόγελο: Το τρολάρισμα του Beckam

Κάτω από την σπάνια φωτογραφία, ο σύζυγος της Victoria, David Beckham είπε να κάνει ένα αστείο σχόλιο. Και παραλλήλισε τη σύζυγό του με τον Ross από τα «Φιλαράκια», στο επεισόδιο όπου είχε κάνει υπερβολικά πολύ solarium. Όπως θα δεις παραπάνω η σύγκριση είναι πολύ επιτυχημένη. Το ίδιο επιτυχημένη είναι και η φωτογραφία του Cruz Beckham στο Instagram. Μέσα σε δύο ώρες έχει συγκεντρώσει ήδη 66 χιλιάδες like.

Τον μύθο της πάντα σοβαρής και αυστηρής ανατρέπει με μία φωτογραφία  ο 15χρονος γιος της  στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις