Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπραντ Πιτ κορονοϊός: Ατημέλητος στη καραντίνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ κορονοϊός: Ατημέλητος στη καραντίνα

Μπραντ Πιτ κορονοϊός: Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται ως η πλήρης «απομυθοποίηση» του Brad Pitt

Μπραντ Πιτ κορονοϊός: Το σεξ-απίλ του Πιτ είναι αντιληπτό από πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού Empire, που τον κατέταξε στους έναν από τους 25 πιο σέξι αστέρες στην ιστορία του κινηματογράφου από τα πρώτα του βήματα. Ο Πιτ έχει κερδίσει το βραβείο του πιο Σέξι Ζωντανού Άνδρα, δύο φορές με τελευταία το 2000. Ο Πιτ εμφανίστηκε στην ετήσια Celebrity 100 λίστα του Forbes με τους 100 πιο ισχυρούς celebrities το 2006, το 2007 και το 2008, στο Νο 20, Νο 5, και Νο 10 αντίστοιχα . Το 2007, εισήχθη μεταξύ των Time 100, μια συλλογή από τις 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο, όπως επιλέγονται κάθε χρόνο από το Times. Το περιοδικό αξιολόγησε τον Πιτ με τον ισχυρισμό ότι «Το αστέρι της δύναμης του είναι να κάνει τους ανθρώπους να τον κοιτούν, πράγμα που δεν πιάνουν οι κάμερες».

Σε μια παγκόσμια έρευνα του 2006 από γνωστή βιομηχανία  σε 42 διεθνείς αγορές, Pitt, μαζί με την Τζολί, βρέθηκαν να είναι φαβορί διασημότητες για τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Ο Πιτ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μέσα από τις συνεχείς ενημερώσεις τους στα social media, είδαμε πως πολλοί ήταν οι διάσημοι που πέρασαν το διάστημα του εγκλεισμού όπως όλοι οι «κοινοί θνητοί». Ένας από αυτούς ήταν και ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν επισκέφθηκε καθόλου το κομμωτήριο με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με μακρύτερα μαλλιά από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει και όχι ιδιαίτερα περιποιημένος.

Μπραντ Πιτ κορονοϊός: Φωτογραφίες που έγιναν τροφή για σχόλια

Οι παπαράτσι φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία φρόντισαν να τον απαθανατίσουν με φίλο του «Flea» τον μπασίστα των Red Hot Chili Peppers, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι εκεί γύρω καραδοκούσαν οι φωτογράφοι. Στο μεταξύ, τα μίντια που αναπαράγουν τις λήψεις, τις παρουσιάζουν ως την «απομυθοποίηση του σταρ». Μπορεί ο Μπραντ Πιτ να μην είναι «γυαλισμένος» αλλά η συζήτηση περί απομυθοποίησης μάλλον είναι υπερβολική.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral

https://www.instagram.com/p/CArmuztnFpc/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CAriy9cnxrF/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Η 54χρονη Μπρουκ Σιλντς με μαγιό – Εντυπωσιακή, οι followers τη λάτρεψαν
Άρον άρον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου η Μέρι Κέιτ Όλσεν – Η τεράστια περιουσία των 500 εκ.
Ο Μάθιου Μακόναχι χαρίζει 110.000 μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις