Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μποτσέλι κορονοϊός: Δωρητής πλάσματος ο διάσημος τενόρος και η σύζυγός του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μποτσέλι κορονοϊός: Δωρητής πλάσματος ο διάσημος τενόρος και η σύζυγός του

Μποτσέλι κορονοϊός: Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από τον κορονοϊό.

Μποτσέλι κορονοϊός: Όταν ο Αντρέα Μποτσέλι καθήλωσε ολόκληρο τον πλανήτη ερμηνεύοντας κλασικά τραγούδια στον έρημο καθεδρικό ναό Ντουόμο, στο Μιλάνο κανείς δεν γνώριζε ότι είχε προσβληθεί και ο ίδιος από κορονοϊό. Όπως αποκάλυψε ο διάσημος Ιταλός τενόρος στην εφημερίδα Corriere della Sera, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά βρέθηκαν θετικοί στον COVID – 19 στις αρχές Μαρτίου. Παρότι, ωστόσο, τα σωμπτώματά τους ήταν ήπια, κάνει λόγο για μία εμπειρία που θα την θυμάται ως «εφιάλτη».

«Η εμπειρία μου από τον κορωνοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ξεπεράσαμε την ασθένεια πολύ καλά, παρόλο που δυστυχώς χρειάστηκε να ακυρώσω πολλές συναυλίες και αυτό ήταν μια κακή εμπειρία. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη γιατί ένιωθα ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Ήλπιζα να ξυπνήσω από στιγμή σε στιγμή».

Η συγκλονιστική ερμηνεία του στο Μιλάνο

Μποτσέλι κορονοϊός: Δωρητής πλάσματος ο διάσημος τενόρος και η σύζυγός του

Ο Αντρέα Μποτσέλι μετά την αποκάλυψη, αποφάσισε να γίνει δωρητής πλάσματος. Ο Μποτσέλι υποβλήθηκε στην διαδικασία την Τρίτη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πίζα μαζί με την κατά 25 χρόνια νεώτερη σύζυγό του Βερόνικα Μπέρτι, η οποία, επίσης, νόσησε από κορωνοϊό. Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Μποτσέλι είπε ότι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τον κορωνοϊό υποστηρίζοντας ότι πρακτικά ήταν ασυμπτωματικός ασθενής.

Ο Ιταλός τενόρος μίλησε και στην εκπομπή Good Morning America όπου και εξήγησε γιατί δεν ανακοίνωσε την προσβολή του από κορωνοϊό. «Από σεβασμό σε όλους όσοι είχαν πολύ βαρύτερες συνέπειες από τον κορωνοϊό αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο να μην ενημερώσω για την κατάστασή μου. Δεν ήθελα να προκαλέσω αδικαιολόγητη ανησυχία στους φίλους μου ενώ ήθελα και να προστατεύσω την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου» είπε χαρακτηριστικά ο Μποτσέλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις