Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φοίβος Βουτσάς – κότερο: Ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού λέει τη θρυλική ατάκα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φοίβος Βουτσάς – κότερο: Ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού λέει τη θρυλική ατάκα

Φοίβος Βουτσάς - κότερο: Η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του συζύγου της και πολυαγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, έχει αφοσιωθεί στον τετράχρονο γιο της, Φοίβο.

Φοίβος Βουτσάς – κότερο: Μια πολύ τρυφερή και συνάμα συγκινητική ανάρτηση έκανε η Αλίκη Κατσαβού με πρωταγωνιστή τον γιο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Φοίβο. Η ηθοποιός, μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, έχει αφοσιωθεί στον γιο της και περνά όσο περισσότερο χρόνο μαζί του. Μάλιστα, η Αλίκη Κατσαβού είναι αρκετά ενεργή στο Instagram όπου ποστάρει στιγμές από την καθημερινότητά της με τον μικρό Φοίβο. Σε Instagram story της, μετά την αποκάλυψη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά στιγμή. Ο γιος της Φοίβος λέει μία από τις πιο γνωστές ατάκες που είπε ο αξέχαστος πατέρας του Κώστας Βουτσάς σε μία από τις ταινίες του.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά τον θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της Φοίβου, και φροντίζει να περνούν όσο πιο δημιουργικά το χρόνο τους μαζί. «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα», λέει με τσαχπινιά ο Φοίβος, μία θρυλική ατάκα από την ταινία «Κορίτσια για φίλημα».

Αλίκη Κατσαβού: Η δημόσια καταγγελία για τα άσεμνα σχόλια που δέχθηκε

Η Αλίκη Κατσαβού  είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού σχεδόν σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής.

Με τις συχνές της αναρτήσεις έχει αναπτύξει πλέον μία δυνατή επικοινωνιακά σχέση με τους χιλιάδες followers της. Το βράδυ της Δευτέρας, η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από κάποιον follower δημοσιεύοντας τα ακατάλληλα μηνύματα που δέχτηκε.

Η Αλίκη Κατσαβού, μάλιστα, δεν δίστασε να βγάλει στη δημοσιότητα του όνομα και το προφίλ του αγνώστου στο Instagram ενώ στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σημείωσε με κόκκινα γράμματα: «Παρενόχληση».

Δείτε ακόμη

Η 54χρονη Μπρουκ Σιλντς με μαγιό – Εντυπωσιακή, οι followers τη λάτρεψαν
Άρον άρον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου η Μέρι Κέιτ Όλσεν – Η τεράστια περιουσία των 500 εκ.
Εντυπωσιακή η Σάρον Στόουν – Ποζάρει στα 62 της με μπικίνι, χωρίς φίλτρα
Ο Μάθιου Μακόναχι χαρίζει 110.000 μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας
Η Μegan Fox πρωταγωνιστεί στο φετιχιστικό video clip του νέου της συντρόφου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις