Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Madonna instagram: Προκαλεί ακόμα μια φορά
LIFESTYLE

Madonna instagram: Προκαλεί ακόμα μια φορά

Madonna instagram: Η βασίλισσα της pop αποκάλυψε τη θηλή της στο Instagram δείχνοντας πως... οι κανόνες είναι για να σπάνε.

Madonna instagram: Είναι η star που έχτισε μια ολόκληρη καριέρα πάνω στο ταλέντο και την εκκεντρικότητα. Δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη κάνοντας auto stop, να κυκλοφορήσει ένα coffee table book με τίτλο «SEX» και να τα βάλει ακόμα και με τη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία με αφορμή το κομμάτι της «Like a Virgin». Aν δεν έσπαγε αυτή το πρωτόκολλο του Instagram που δεν επιτρέπει στις γυναίκες να δείχνουν τις θηλές τους τότε ποια;

H 61χρονη βασίλισσα της ποπ φορώντας μια ξανθιά περούκα λοιπόν πόζαρε με ανοιχτά τα πόδια, nude αποκαλυπτικό σουτιέν που άφηνε τη θηλή της να φανεί, μαύρο σλιπ και συνόδευσε τη φωτογραφία της με την εξής λεζάντα: «Η κατάσταση στην γκαρνταρόμπα μου αυτήν την περίοδο. Και για όσους μπορεί να προσβάλλει με τον οποιονδήποτε τρόπο αυτή η φωτογραφία, να σας ενημερώσω ότι έχω αποφοιτήσει επιτυχώς από τη Σχολή των “δε με νοιάζει καθόλου”. Σας ευχαριστώ που ήρθατε στην τελετή αποφοίτησής μου».

γράφει η Έλενα Φάκου

Madonna instagram: Η ηλικία της και ο λόγος για την οποίο δίχασε η αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram

Βέβαια μπορεί η φωτογραφία να άρεσε σε περίπου ένα εκατομμύριο από τους ακολούθους της όμως δεν είναι και λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η Madonna «μεγάλωσε κάπως» για να προκαλεί και πως όλα όσα κάνει πλέον γίνονται για να καταφέρει να μείνει στην επικαιρότητα με λάθος τρόπους. Όχι ότι η ίδια δίνει δεκάρα, αλλά μάλλον όσοι τη σχολιάζουν έτσι ξεχνούν πως οι «παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα» ενώ αν δεν προκαλούσε ακόμα, απλά δεν θα ήταν ο εαυτός της. Σε κάθε περίπτωση αυτό το οποίο της αναγνωρίζουμε είναι ότι διατηρείται σε άψογη φόρμα και έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα το οποίο θα ζήλευαν γυναίκες πολύ πιο νέες σε ηλικία.

Δείτε ακόμα

Το οne night stand είναι η ειδικότητά τους
Σε αυτά τα τρία ζώδια άρεσε η καραντίνα και φαίνεται ότι τους λείπει
Eίναι τελικά gay ένας άνδρας που ζητάει διείσδυση από γυναίκα;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις