Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σεξ και ζώδια: Δείτε τους τύπους που… εξαφανίζονται
PLUS

Σεξ και ζώδια: Δείτε τους τύπους που… εξαφανίζονται

Σεξ και ζώδια: Είναι κάπως συχνό το φαινόμενο να κάνεις σεξ με κάποιον και την αμέσως επόμενη ημέρα να εξαφανιστεί για λίγο ή και για πάντα και μάλιστα χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Σεξ και ζώδια: Είναι κάπως συχνό το φαινόμενο να κάνεις σεξ με κάποιον και την αμέσως επόμενη ημέρα να εξαφανιστεί για λίγο ή και για πάντα και μάλιστα χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Αυτό μπορεί να το κάνουν όλα τα ζώδια, ας είμαστε ειλικρινείς, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν τρία τα οποία το έχουν στο DNA τους. Και όχι, μέσα σε αυτά δεν είναι ο Καρκίνος. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που μετά την πρώτη νύχτα που θα περάσετε μαζί μπορεί να εξαφανιστούν χωρίς να μάθεις καν το λόγο; Πάμε να τους δούμε:

γράφει η Έλενα Φάκου

Δίδυμος

Αν υπάρχει επαγγελματίας σε αυτή τη συμπεριφορά τότε είναι οπωσδήποτε ο Δίδυμος. Όση ενέργεια μπορεί να δαπανήσει για να σε κατακτήσει, τόσο εύκολα μπορεί να εξαφανιστεί αφού πετύχει το στόχο του. Ο Δίδυμος είναι ένα πολύ γοητευτικό ζώδιο και το ξέρει. Αυτό τον κάνει κάπως αλαζόνα και δεσμεύεται δύσκολα, ενώ του αρέσει πολύ να απολαμβάνει μια αυλή από φίλους όπως και μια στρατιά από εραστές (ή ερωμένες). Μπορείς να το αντιμετωπίσεις έχοντάς το από την αρχή στο μυαλό σου ως ενδεχόμενο ώστε να μην παραξενευτείς ή πληγωθείς εάν και όταν το βιώσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης ενθουσιάζεται πανεύκολα και βαριέται επίσης ακαριαία, πράγμα που τον κάνει να έχει συνεχώς τάσεις φυγής από όλους και από όλα. Με τον Τοξότη δεν θα φταις εσύ που θα φύγει, αλλά η εσωτερική του φωνή που συνεχώς τον καλεί μακρυά. Αν και δείχνει υπερβολικά κοινωνικός, τελικά δεν είναι και του αρέσει πολύ να περνάει χρόνο με τον εαυτό του ή με τα χόμπι του-και πίστεψέ με έχει πραγματικά πολλά. Βέβαια, του δίνω ένα bonus: θα φύγει μεν, θα σου εξηγηθεί δε και μάλιστα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ιχθύες

Αυτό το ζώδιο είναι κάπως αλλοπρόσαλλο γενικά ως προς τη συμπεριφορά του. Επομένως το να φύγει αψυχολόγητα και χωρίς προφανή λόγο έχει να κάνει με τη γενικότερη ανεξήγητη συμπεριφορά του. Όπως και να έχει όσο είστε μαζί θα περνάτε ωραία, είναι ένα ενδιαφέρον ζώδιο με πολλές πτυχές οπότε θα έχεις να λες ωραίες ιστορίες πίνοντας μερικά ποτά σε κάποιο μπαρ αργότερα που θα σας αφορούν.

Δείτε ακόμα

Όχι πια άγχος στο κρεβάτι
Σε αυτά τα τρία ζώδια άρεσε η καραντίνα και φαίνεται ότι τους λείπει
Eίναι τελικά gay ένας άνδρας που ζητάει διείσδυση από γυναίκα;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις