Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια καραντίνας: Ποιοι λησμονούν το lockdown
PLUS

Ζώδια καραντίνας: Ποιοι λησμονούν το lockdown

Ζώδια καραντίνας: Υπήρχαν κι εκείνοι που μέσα στην καραντίνα πέρασαν πολύ ωραία μένοντας σπίτι με την οικογένειά τους και λόγω του ότι είναι κάπως πιο εσωστρεφείς σαν άνθρωποι δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου για το social distancing.

Ζώδια καραντίνας: Πέρασαν πολύ ωραία σπίτι τους και θα ήθελαν να ξαναμείνουν μέσα. Μπορεί η χώρα να μπήκε σε ένα lockdown το οποίο κράτησε για σχεδόν δυο μήνες, με όλους μας να πρέπει να μπούμε σε οικειοθελή αυτοπεριορισμό στο σπίτι μας και κάποιους να ζορίζονται πραγματικά πολύ, όμως δεν ήταν για όλους έτσι τα πράγματα. Υπήρχαν κι εκείνοι που μέσα στην καραντίνα πέρασαν πολύ ωραία μένοντας σπίτι με την οικογένειά τους και λόγω του ότι είναι κάπως πιο εσωστρεφείς σαν άνθρωποι δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου για το social distancing, αντιθέτως φαίνεται ότι τους λείπει. Ποια είναι λοιπόν τα τρία ζώδια που λησμονούν τις ημέρες της καραντίνας;

Δίδυμος: Aπίστευτο κι όμως αληθινό! Ο ένας εαυτός του Διδύμου τα πέρασε φανταστικά στην καραντίνα καθώς βίωσε κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον, την απομόνωση από τον άλλο του εαυτό, τον κοινωνικό, και τελικά μάντεψε, του άρεσε. Ο Δίδυμος λοιπόν, κλείστηκε σπίτι, έφαγε καλά και πολύ, άναψε αρκετά το τζάκι, είδε καλές ταινίες, έκανε ωραίο σεξ και κατάλαβε πως μπορείς να περάσεις όμορφα και με λιγότερους από πενήντα ανθρώπους συγκεντρωμένους δίπλα σου την ίδια στιγμή. Το λες και Plot twist!

γράφει η Έλενα Φάκου

Ζώδια καραντίνας: Οι πιο.. βολικοί

Καρκίνος: Τον Καρκίνο όπου κι αν τον βάλεις, αν νιώθει ότι τον αγαπάς θα περάσει καλά. Επομένως, μάλλον ήταν ένα ειδυλλιακό σκηνικό να μπορεί να μείνει κεκλεισμένων των θυρών στην έδρα του ή στην έδρα του συντρόφου του για όσες περισσότερες ημέρες γίνεται και να τρώνε μαζί σοκολατάκια πίνοντας σαμπάνια και λέγοντας ο ένας στον άλλο πόσο ερωτευμένοι είναι. Όχι ο Καρκίνος δεν είναι αντικοινωνικός, αισθηματίας είναι. Γι αυτό και εκτίμησε πραγματικά τον τόσο πολύ προσωπικό χρόνο με το ταίρι του.

Παρθένος: Στον Παρθένο αρέσει η μοναξιά και η απομόνωση γιατί τον βοηθάει να σκέφτεται. Είναι ένα ζώδιο πολύ προσγειωμένο το οποίο περνάει και μόνο του πολύ καλά και καλύπτεται από τα ενδιαφέροντά του: στην περίοδο της καραντίνας άκουσε πάρα πολλά βινύλια από τη δισκοθήκη του, διάβασε βιβλία και ίσως έφτιαξε μια κατασκευή όπως ένα παζλ με 4000 κομμάτια και εξαιρετικά υψηλό βαθμό δυσκολίας. Σε κάθε περίπτωση, που και που όταν πλέον πίνει τον καφέ του έξω αναπολεί τις ημέρες που «έσωζε τον κόσμο» μένοντας μέσα.

Δείτε ακόμα

Eίναι τελικά gay ένας άνδρας που ζητάει διείσδυση από γυναίκα;
Πλέον υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσεις τα ίσια μαλλιά που ήθελες
Το Megxit ήταν απόφαση του Χάρυ τελικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις