Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πρωκτικό σεξ: Δείγμα ομοφυλοφιλίας ή αμφιφυλοφιλίας;
PLUS

Πρωκτικό σεξ: Δείγμα ομοφυλοφιλίας ή αμφιφυλοφιλίας;

Πρωκτικό σεξ: Πότε ένας άνδρας είναι gay, bisexual ή straight όταν ερεθίζεται με διέγερση του προστάτη. O σεξουαλικός προσανατολισμός ενός άνδρα έχει να κάνει με το φύλο του ατόμου το οποίο τον διεγείρει.

Πρωκτικό σεξ: Τι συμβαίνει με τους άνδρες οι οποίοι επιθυμούν να αλλάξουν ρόλους και να δεχθούν διείσδυση από τις συντρόφους τους; Είναι αυτό ένα δείγμα ομοφυλοφιλίας ή αμφιφυλοφιλίας; Πριν οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ως gay λοιπόν, ορίζεται το άτομο το οποίο αισθάνεται έλξη για άτομα του ιδίου φύλου. Ενώ ως bisexual εκείνο που έλκεται τόσο από άτομα του ιδίου, όσο και από άτομα του αντίθετου φύλου. Ας εξετάσουμε σε άλλο πλαίσιο όμως. Γιατί ένας άνδρας μπορεί να επιθυμεί την πρωκτική διείσδυση; Όχι από κάποιον άλλον άνδρα το οποίο θα ήταν σαφές δείγμα ομοφυλοφιλίας αλλά από γυναίκα. Κάτι το οποίο αφήνει οπωσδήποτε περιθώριο στο να μην είναι αμφιφυλόφιλος αλλά απλά ένας ετεροφυλόφυλος άνδρας που του αρέσει η διέγερση του προστάτη. Πότε ένας άνδρας είναι gay, πότε bisexual και πότε straight που ερεθίζεται με διέγερση του προστάτη;

O σεξουαλικός προσανατολισμός ενός άνδρα λοιπόν δεν έχει να κάνει με το αν εκείνος αρέσκεται στο να ερεθίζεται πρωκτικά, αλλά με το φύλο του ατόμου το οποίο τον διεγείρει. Αν ένας άνδρας λοιπόν επιθυμεί να διεγερθεί πρωκτικά είτε με κάποιον σχετικό δονητή είτε με διείσδυση από strap on αλλά αυτό θέλει να του συμβαίνει αποκλειστικά και συνειδητά από γυναίκα, τότε δεν είναι σε καμια περίπτωση ομοφυλόφυλος. Απλώς επειδή πράγματι ο οργασμός από τον προστάτη είναι εξαιρετικά έντονος, θέλει να τον βιώνει. Πιθανότατα κάπου έμαθε γι αυτόν ή με κάποιον τρόπο τον βίωσε και θέλει να το επαναλαμβάνει.

γράφει η Έλενα Φάκου

Πρωκτικό σεξ: Παιχνίδια ρόλων

Σε αυτή την περίπτωση και εάν η σύντροφός του συμφωνεί με αυτό το παιχνίδι ρόλων, τότε ένα ομοίωμα πέους θα μπει σε μια ζώνη την οποία θα φορέσει στη μέση της – το λεγόμενο strap on – και οι ρόλοι θα αντιστραφούν: ήταν άλλωστε κάτι που συνήθιζε μέχρι και το Tζένγκις Χαν. Αν όμως ένας άνδρας επιθυμεί ακριβώς όσα είπαμε αλλά φαντάζεται ότι μπορεί να δεχθεί διείσδυση τόσο από γυναίκα όσο και από άνδρα, τότε ναι, μπορεί και να είναι αμφιφυλοφυλος. Σε κάθε περίπτωση όμως το πρωκτικό σεξ από μόνο του δεν είναι απόδειξη ομοφυλοφυλίας. Καθοριστικό ρόλο παίζει το φύλο του ατόμου με το οποίο κάποιος θέλει να κάνει πρωκτικό σεξ.

Δείτε ακόμα

Πλέον υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσεις τα ίσια μαλλιά που ήθελες
Ζώδια: Προβλέψεις για την Τρίτη 26/5
900 ευρώ στην άκρη, χωρίς κόπο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις