Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – πλέι οφ: Νοκ άουτ ο Αουγκούστο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – πλέι οφ: Νοκ άουτ ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ - πλέι οφ: Ρήξη οπίσθιου χιαστού έδειξαν οι εξετάσεις του Βραζιλιάνου μέσου - Ζέρβας για νέα Τούμπα: Τρέχει κανονικά το πρότζεκτ του γηπέδου

ΠΑΟΚ – πλέι οφ: Δεν βγήκε ευχάριστη είδηση από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Ντάγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (26/5) και υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής ζημιά και το μέγεθός της. Θυμίζουμε πως ο Αουγκούστο χτύπησε στο δεξί γόνατο στην χθεσινή προπόνηση και αποχώρησε προληπτικά από την ολοκλήρωσή της. Τα νέα, λοιπόν, ήταν δυσάρεστα, καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα μεγαλύτερου του αρχικά εκτιμόμενου μεγέθους, τραυματισμός που θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο μέσο για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Ο Αουγκουστο ουσιαστικά θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αουγκούστο. “Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος”, αναφέρει η ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση ο Βραζιλιάνος χαφ δεν υπολογίζεται για τα πλει οφ που μένει να ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία επανεκκίνησης για την ολοκλήρωσή τους.

ΠΑΟΚ – πλέι οφ: Τρέχει το πρότζεκτ της νέας Τούμπας

Στο γηπεδικό και τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης στάθηκε στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί υπάρχει για τη Νέα Τούμπα και ακολουθείται κανονικά.

“Το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ το έθεσε πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην πρώτη μας συνάντηση λίγο μετά την εκλογή μου του το είχα θέσει, είχε ενδιαφερθεί και τώρα ασχολείται και το επιβλέπει. Προχωρά το θέμα. Από πλευράς Δήμου, κυβέρνησης και ΠΑΟΚ είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος. Δεν υπάρχει κανείς που να μην κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να επιταχύνει το πρότζεκτ”, είπε σε σχετική ερώτηση ο κ. Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν για 1+1 χρόνια Άρης και Ένινγκ
Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή στη δράση η Σούπερ Λιγκ
Δεν στεριώνει ούτε στην Μπρέσια, φευγάτος ο Μπαλοτέλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις