Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – μεταγραφές: Συμφωνία με Ένινγκ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – μεταγραφές: Συμφωνία με Ένινγκ

Αρης - μεταγραφές: Συμφώνησαν ο Χαριστέας με τον Γερμανό προπονητή - Στου Χαριλάου επέστρεψε και προπονήθηκε ο Αρης - Όχι σε 1,5 εκατ. από Ντουμπάι για “Φέτφα” 

Αρης – μεταγραφές: Τέλος αίσιο στις κουβέντες περί ανανέωσης του Μίκαελ Ένινγκ με τον Αρη. Ο Άγγελος Χαριστέας και ο Γερμανός προπονητής κατέληξαν σε συμφωνία και ο Ένινγκ θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 ετών, που μπορεί αν τον διατηρήσει στον πάγκο των κιτρίνων έως το καλοκαίρι του 2022 δηλαδή. Το οικονομικό δεν αποτέλεσε εμπόδιο, τα μόνα που έμενε να συμφωνηθούν μεταξύ των δύο πλευρών ήταν ζητήματα που άπτονται στο αγωνιστικό αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του κλαμπ. Οταν από τη συζήτηση προέκυψε συμφωνία σε όλου σχεδόν τους τομείς, ο 54χρονος προπονητής απέρριψε τις όποιες προτάσεις είχε και κατέληξε σε συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μίκαελ Ενινγκ τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες είχε δεχτεί κρούσεις συνεργασίας από δύο πλευρές. Τόσο από γερμανικές ομάδες όσο και από τη Ούγγρικη Χόνβεντ. Προτάσεις που τελικά απέρριψε αφού πείστηκε από το όραμα του Αγγελου Χαριστέα για τον Αρη. Ο Χαριστέας, ο οποίος εκτιμά αφάνταστα τον Ενινγκ και αναγνωρίζει την καταλυτική παρουσίας του στην φετινή αναμόρφωση της ομάδας, Και θεωρεί πως είναι ο καταλληλότερος για να διευθύνει το αγωνιστικό μοντέλο που θα εφαρμόσει ο Άρης την ερχόμενη σεζόν.

Άρης – μεταγραφές: Στου Χαριλάου μετά από 2,5 μήνες!

Η πρώτη μετά από 2,5 μήνες ήταν η σημερινή προπόνηση για τον Άρη στου Χαριλάου. Ειδικότερα, οι κίτρινοι επέστρεψαν στο φυσικό του χώρο μετά από 76 ημέρες, όσο δηλαδή διήρκεσαν τα περιοριστικά μέτρα. Όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Άρη ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αρης – μεταγραφές: Όχι σε πρόταση για Φέτφα

Αρνητική απάντηση σε πρόταση από τα ΗΑΕ έδωσε ο Αρης, αναφορικά με πιθανή παραχώρηση του Γιάνη Φετφατζιδη. Το οικονομικό σκέλος της πρότασης λέγεται πως έφτανε το 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν πέφτουν ευρώ κάτω από τα 2 εκατ. και είπαν άμεσα όχι. Το αν η ομάδα του Ντουμπάι επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση δεν μπορεί να προεξοφληθεί. Σίγουρα ο Αρης, όμως, για να παραχωρήσει βασικό στέλεχος με 35 συμμετοχές και 3 γκο/9 ασίστ, θέλει όλο το ποσό που τον κοστολογεί.

Δείτε ακόμη

Δεν στεριώνει ούτε στην Μπρέσια, φευγάτος ο Μπαλοτέλι
Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή στη δράση η Σούπερ Λιγκ
Μεγάλες μάχες και σήμερα στη Γερμανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις