Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – μεταγραφές: Φεύγει ο Μπαλοτέλι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – μεταγραφές: Φεύγει ο Μπαλοτέλι

Ιταλία - μεταγραφές: Σκαστός από προπόνηση της Μπρέσια ο Super Mario, ήδη συζητά λεπτομέρειες αποχώρησης - Αργεντίνικο ντουέτο για Ρόμα - Τι συμβαίνει με Παρί, Ιντερ και Ικάρντι

Ιταλία – μεταγραφές: Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξεκίνησε συνομιλίες με παράγοντες της Μπρέσια μετά την προπόνηση και όλα δείχνουν πως η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι κοντά. Ο Μπαλοτέλι έλειψε αδικαιολόγητα από την προπόνηση χθες και επέστρεψε σήμερα το πρωί στο προπονητικό της ομάδας του αναφέροντας πρόβλημα στο στομάχι. Σύμφωνα με τους όρους του πρωτοκόλλου υγείας για τις προπονήσεις στην Ιταλία, ο 29χρονος επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά. Παρά ταύτα το ρεπορτάζ τον θέλει ήδη σε συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή της Μπρέσια Στέφανο Κορντόνε αναφορικά με το μάλλον του στο κλαμπ, κάτι που δεν φαίνεται να μακροημερεύει.

Οι πιθανότητες να τα βρουν και να συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές φαίνονται αυτή την ώρα μικρές. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο πως, πότε και με ποιους όρους θα επέλθει το διαζύγιο του Ιταλού επιθετικού και το πώς θα μείνει ελεύθερος από το συμβόλαιό του. Ο “Super Mario” επέστρεψε στην ομάδα της πατρίδας του προερχόμενος από την Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ σε 19 παιχνίδια της Serie A και ασφαλώς δεν έχει ικανοποιήσει, ο λόγος συμβολαίου/γκολ παραμένει μακράν αρνητικός για την Μπρέσια.

Ιταλία – μεταγραφές: Κλείνει σε Παρί ο Ικάρντι

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ήδη σε συνομιλίες με την Ιντερ αναφορικά με μία συμφωνία μονιμοποίησης του δανεισμού του Ικάρντι. Ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να προσφέρει 55 εκατ. ευρώ και η Ιντερ αξιώνει 60 εκατ. Εκτιμάται πάντως πως η διαφορά θα γεφυρωθεί για τον στράικερ των 20 γκολ σε 31 ματς στο σαμπιονά. Ο παίκτης, πάντως, φέρεται να ενδιαφέρει και τη Γιουβέντους.

Δύο Αργεντίνοι για Ρόμα

Η Ρόμα έχει κινήσει διαδικασίες προσέγγισης με την Τάγερες Αργεντινής. Στόχος η έναρξη διαπραγματεύσεων για τον στράικερ Ναουέλ Μπάστος, ενώ από Αργεντινή ήδη είναι στο στόχαστρο και ο ακραίος μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, ο Γκονσάλο Μοντιέλ. Ηδη ο Τζανλούκα Πετράτσι φέρεται καθ οδόν στη χώρα των πάμπας για να προχωρήσει τις δύο περιπτώσεις. Το αντίτιμο τουλάχιστον για τον Μπάστος φέρεται να μην υπερβαίνει τα 9 εκατ. ευρώ και χαρατηρίζεται απτή και συμφερότερη. Σε σύγκριση τουλάχιστον με εκείνη του Μόιζες Κέιν της Εβερτον που αποτέλεσε τον πρώτο στόχο των Ρωμαίων.

Ο Ναουέλ Μπάστος της Τάγερες

Δείτε ακόμη
Η πρέμιερ λιγκ επιστρέφει επίσημα σε ομαδικές προπονήσεις επαφών
Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή στη δράση η Σούπερ Λιγκ
Μεγάλες μάχες και σήμερα στη Γερμανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις