Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – πλέι οφ: Ατομικό για τρεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – πλέι οφ: Ατομικό για τρεις

ΑΕΚ - πλέι οφ: Ειδικό πρόγραμμα ο Γαλανόπουλος και σήμερα προγραμματίστηκαν εξετάσεις - Ειδικό πρόγραμμα για Αλμπάνη και Αραούχο - “Τρέχει” το γήπεδο

ΑΕΚ – πλέι οφ: Οι προπονήσεις στην ΑΕΚ για την κατά το δυνατόν συντομότερη επιστροφή της ομάδας σε 100% ετοιμότητα ενόψει πλέι οφ συνεχίζεται. Πάντως δεν λείπουν τα απρόοπτα. Αυτή τη φορά οι ανησυχίες είχαν ως επίκεντρο τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος σήμερα. Αυτό αποφασίστηκε διότι προτιμήθηκε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του. Ο μέσος της ΑΕΚ έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά οι κιτρινόμαυροι δεν ρισκάρουν το παραμικρό και προχώρησαν σε εξετάσεις. Χωρίς να υπάρχουν ενοχλήσεις στον χειρουργημένο αστράγαλο ή άλλες ανησυχίες. Εξ ου και αποφασίστηκε να πάει πιο συντηρητικά, να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή και πραγματοποίησε αποφόρτιση.

Ο Γαλανόπουλος ήταν διπλά άτυχος γιατί του έκατσε πάνω στη στιγμή της επιστροφής σε προπονήσεις η παύση λόγω πανδημίας και πήγε πίσω η πορεία πλήρους αποκατάστασής του. Εκτός από τον Γαλανόπουλο ελαφρύ πρόγραμμα έκανε και ο Χρήστος Αλμπάνης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς το τελευταίο διήμερο. Ο δε Αραούχο συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμό ώστε να είναι πανέτοιμος το συντομότερο. Εχει ήδη αρχίσει ατομικά τρέξιμο με ένταση, ενώ κάνει και ασκήσεις με μπάλα.

Φουλάρει και παίζει και με μπάλα ο Αραούχο

ΑΕΚ – πλέι οφ: Τρέχει ακατάπαυστα το γήπεδο

Ανεμπόδιστα προχωρούν οι εργασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Στο κτίριο που έχει ανεγερθεί στο σημείο πίσω από την παλιά σκεπαστή, κτίριο που θα εφάπτεται στο γήπεδο και θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων και τα μουσεία (της ΑΕΚ και της προσφυγιάς). Το δεύτερο μέτωπο είναι αυτό της υπογειοποίησης περιμετρικά του γηπέδου και κυρίως στο κομμάτι της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. Στο διοικητικό κομμάτι του έργου, δε, βρισκόμαστε εν αναμονή της υπογραφής της σύμβασης που θα ανάψει στη διοίκηση της Ενωσης το “πράσινο φως” αμετάκλητα, ώστε να σηματοδοτηθεί ξ έναρξη των εργασιών και στο εσωτερικό του γηπέδου. Εργασίες οι οποίες αναμένεται και να ολοκληρώσουν το νέο σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, της “Αγιάς Σοφιάς”.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν για 1+1 χρόνια Άρης και Ένινγκ
Έδειξαν ρήξη οι εξετάσεις, χάνει τη σεζόν ο Αουγκούστο
Δεν στεριώνει ούτε στην Μπρέσια, φευγάτος ο Μπαλοτέλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις