Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιώργος Δώνης: Πολλά τα προβλήματα αν φύγει.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Δώνης: Πολλά τα προβλήματα αν φύγει.

Γιώργος Δώνης: Αν έρθει προπονητής δεν θα προλάβει να δοκιμάσει τα σχήματα και σε περίπτωση μεταγρφών, όλα θα μπερδευτούν.

Γιώργος Δώνης: Ένα ερωτηματικό αιωρείται πάνω από τον Παναθηναϊκό. Αυτό σχετικά με το θέμα προπονητής. Η ενδεχόμενη αντικατάσταση του έλληνα τεχνικού, μόνο προβλήματα θα μπορούσε να φέρει στους πράσινους. Και έναν επιπλέον πονοκέφαλο στην ήδη άσχημη κατάσταση του συλλόγου. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος που δεν φαίνεται να έχει σταθεροποιήσει την άποψή της για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Στην δεδομένη χρονική στιγμή και την κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός, κάθε άλλο παρά ιδανική λύση φαντάζει η αντικατάστασή του. Τα πειράματα λίγες ημερες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος σίγουρα δεν ωφελούν κανέναν.

Ο Ρόκα αποφασιζει για την αντικατάσταση αλλά μέχρι στγμής δεν φαίνεται κι αυτός να έχει κατασταλάξει. Αλλωστε δέκα αγώνες έχουν απομείνει. Παράλληλα μην ξεχνάμε ότι η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Οι περισσότεροι θεωρούν  ότι όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος Ιουλίου αλλά για να γίνει αυτό πρέπει άμεσα να γίνει η επανεκκίνηση. Ο Μαρτίνς όπως δείχνουν τα πράγματα είναι πλέον η ιδανική λύση για τους Πειραιώτες, η ΑΕΚ συνεχίζει με τον Καρρέρα και ο ΠΑΟΚ έστω και δύσκολα κρατάει τον Φερέϊρα. O Αρης στηρίζει πολλά στον Ενιγκ και οι πράσινοι ακόμη φαίνεται να προβληματίζονται.

Γιώργος Δώνης: Μένει ή φεύγει

Δεν είμαστε υπέρ η κατά της παραμονής του τεχνικού. Απλά επισημαίνουμε ότι αν έρθει ο νέος  προπονητής δεν θα προλάβει να δοκιμάσει τα σχήματα και αν γίνουν και μεταγραφές τότε ειναι που όλα θα μπερδευτούν. Σε παγκόσμιο πάντως επίπεδο οι προπονητές θα παραμείνουν στις θέσεις τους και θα συνεχίσουν κανονικά την αποστολή τους. Υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά όπως στο Γαλλικό πρωτάθλημα, στην Ολλάνδιά στο Βέλγιο και στην Κύπρο, όπου όλοι αυτοί ήδη κυττάζουν να προγραμματίσουν τις κινήσεις τιυς για την νέα περίοδο. Τελικά όλα δείχνουν ότι το μονο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η συνοχή στον Παναθηναϊκό και η εύρυθμη λειτουργία του. Και αυτή τη στιγμή είναι το πρωτεύον θέμα για το Τριφύλλι μέχρι νεωτέρας…..

Δείτε ακόμα

«Αποκλειστήκαμε από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»: Απογοητευμένος ο Δώνης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
Ο Αλαφούζος έδιωξε τον Νταμπίζα και του «χρέωσε» τη φετινή αποτυχία
«Ο Σκουλάς θα πρέπει να απολογηθεί…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις