Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 0-1: «Αποκλειστήκαμε από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», λέει ο Δώνης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 0-1: «Αποκλειστήκαμε από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», λέει ο Δώνης

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 0-1: «Ήταν προφανές πως το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε μας επηρέασε ψυχολογικά, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι».

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 0-1Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με σκορ 0-1. Έτσι σε συνδυασμό με τη νίκη τους στην Τούμπα με 2-0, οι ασπρόμαυροι έφτασαν ξεκούραστα και πάλι στα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης και βαίνουν και φέτος προς ακόμα μία κατάκτηση. «Ήταν το χειρότερο σενάριο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είχε και το σκορ του πρώτου αγώνα. Ήταν προφανές πως το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε μας επηρέασε ψυχολογικά, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Αποκλειστήκαμε ίσως από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα απέναντι σε ένα δυνατό και ανώτερο από εμάς αντίπαλο», τόνισε ο Γιώργος Δώνης στο φινάλε του δεύτερου ημιτελικού που βρήκε τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ με το γκολ του Σβιντέρσκι, με τον τεχνικό του τριφυλλιού να στέλνει ταυτόχρονα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Είναι σημαντικό για εμάς παρά την κακή ψυχολογία του κόσμου από το γρήγορο γκολ πως συμπεριφέρθηκε σωστά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να τον κρατήσουμε κοντά μας».

Δείτε το γκολ και τα highlights της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις