Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιώργος Δώνης: «Ο Σκουλάς θα πρέπει να απολογηθεί…»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Δώνης: «Ο Σκουλάς θα πρέπει να απολογηθεί…»

Γιώργος Δώνης: Έξαλλος με τον διαιτητή VAR ήταν ο Γιώργος Δώνης για το γκολ της Ξάνθης που μέτρησε και για εκείνο του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε

Γιώργος Δώνης: Έξαλλος με τις αποφάσεις του διαιτητή VAR ήταν ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα Παναθηναϊκός – Ξάνθη στην Ριζούπολη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε, όμως στάθηκε κυρίως στις αποφάσεις του Σκουλά, που ήταν υπεύθυνος VAR.  «Ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς γιατί άσχετα του αν η προσπάθειά μας ήταν μεγάλη, στόχος μας ήταν να νικήσουμε για να βρούμε την ισορροπία που θέλαμε. Ξέρετε πολύ καλά πως ενάμιση χρόνο δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία αλλά σήμερα θα μιλήσω. Η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο Σκουλάς θα πρέπει να απολογηθεί γιατί το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τη διαιτησία», τόνισε στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου.

Στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. «Θεωρώ ότι στην πορεία του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Χατζηθεοδωρίδη μας έκανε πολύ κακό. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ορθόδοξο το σχήμα μας. Φυσικά θα μπορούσαν και οι δύο επιθετικοί μας αλλά και η ομάδα να είναι πιο ψύχραιμη. Το πάθος πολλές φορές για τη νίκη σε οδηγεί να κάνεις ενέργειες αγχωτικές με συνέπεια να δημιουργήσει και η Ξάνθη κάποιες φάσεις. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να σας πει γιατί οι επιθετικοί δεν βάζουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κολοβός περνάει ένα άσχημο διάστημα, ο Μακέντα δεν ήταν έτοιμος και ο Περέα προσπαθεί κυρίως με τη διάθεση που έχει. Τα χαφ μας σήμερα ήταν σε καλή μέρα, μετά είναι θέμα των επιθετικών να τελειώσουν σωστά τις φάσεις».

«Πισωγύρισμα η ήττα»

Όσο για την ήττα παραδέχτηκε ότι είναι πισωγύρισμα. «Φυσικά και είναι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ αρνητικό. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων το ότι η ομάδα δεν μπορεί να πάρει τα πάνω της. Σήμερα ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισορροπήσουμε την κατάσταση» τόνισε ο Δώνης και αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Μολό, υποστήριξε: «Υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και σε οποιαδήποτε ομάδα θα έμενε εκτός αποστολής, ακόμα και ερασιτεχνικού επιπέδου. Και επειδή ανάρτησε και κάτι για πραγματικούς άνδρες, εγώ ξέρω ότι οι πραγματικοί άνδρες κρατούν τις υποσχέσεις τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις