Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σβαρτζενέγκερ γιος: Το ”copy – paste” του 22χρονου Τζόζεφ Μπαένα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σβαρτζενέγκερ γιος: Το ”copy – paste” του 22χρονου Τζόζεφ Μπαένα

Σβαρτζενέγκερ γιος: O 72χρονος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ασχολείται πλέον περισσότερο με τα ζώα που έχει στο αγρόκτημά, του παρά με το να ποζάρει. 

Σβαρτζενέγκερ γιος: Ο 22χρονος γιος του Σβαρτσενέγκερ, Τζόζεφ Μπαένα, ανέβασε μία φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να κάνει την ίδια πόζα με εκείνη, την κλασική του πατέρα του, από το 1967. «Ιδανική ώρα για να εξασκηθώ στις πόζες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζόζεφ στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή του κι όπως φαίνεται θυμίζει αρκετά τον διάσημο μπαμπά του. Όσο για τον πατέρα του, τον 72χρονο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ασχολείται πλέον περισσότερο με τα ζώα που έχει στο αγρόκτημά, του παρά με το να ποζάρει.

Ο Σβαρτσενέγκερ με τους δύο… φίλους του

Τον Μάρτιο, είχε κοινοποιήσει ένα βίντεό του στα social media, όπου εμφανιζόταν να τρώει στο τραπέζι μαζί με ένα πόνυ και ένα γαϊδουράκι του, προτρέποντας τον κόσμο να μείνει μέσα.  «Τέλος τα εστιατόρια, οκ; Κομμένα τα εστιατόρια, ξεχάστε τα όλα! Ξεχάστε τις δημόσιες συγκεντρώσεις, τα εστιατόρια, τα γυμναστήρια. Πετάξτε τα από το παράθυρο. Μένουμε σπίτι», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Άρνι.

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ξεκινά το μήνυμά του λέγοντας: «Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να μείνετε στο σπίτι, καθώς υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας! Κανείς πάνω από 65 ετών, δεν επιτρέπεται να βγει από το σπίτι του στην Καλιφόρνια – ειδικά όταν είσαι 72 ετών». «Έτσι μένουμε σπίτι και τρώμε εδώ!», συμπληρώνει ταΐζοντας τα δύο αξιαγάπητα τετράποδα στην κουζίνα του σπιτιού του. «Βλέπετε, αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε! Δεν πηγαίνουμε έξω, δεν πάμε στα εστιατόρια, δεν κάνουμε τίποτα σαν κι αυτά. Τρώμε μαζί, διασκεδάζουμε… Μείνετε στο σπίτι!», προσθέτει οΑρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/616498388913223/

Δείτε ακόμα

Μαρκ Τζέικομπς: «Ο τρόπος παρουσίασης της επίδειξης δεν θα ξανά είναι όπως τον ξέρουμε»

Πρωτόγνωρο διαδικτυακό γεγονός – Ποσό “μαμούθ” για τον ΠΟΥ από το One World

“Είμαι τυχερή που το ζω με τον Μπέντζι”: Η 47χρονη Ντίαζ μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της

Πού αλλού έχουμε ξαναδεί τον «Ιούδα» από την σειρά ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις