Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Έρωτας, καραντίνα και… drone
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Έρωτας, καραντίνα και… drone

Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Το πρώτο ιδιαίτερο ραντεβού και η βόλτα με τη φουσκωτή μπάλα.

Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Ο κορονοϊός μπορεί να έχει βάλει σε καραντίνα το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, ωστόσο, το φλερτ και ο έρωτας συνεχίζουν να υπάρχουν. Ο φωτογράφος Jeremy Cohen κατάφερε να φλερτάρει το κορίτσι που του άρεσε από… μακριά ενώ κι εκείνη είπε το μεγάλο «ναι», με την ιστορία τους να γίνεται viral. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος είδε τη νεαρή Τόρι να χορεύει στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έμενε στο Μπρούκλιν. Ο 28χρονος γοητεύτηκε και ήθελε να την γνωρίσει αλλά ήταν μακριά. Εκείνος τη χαιρέτησε και εκείνη ανταπέδωσε τον χαιρετισμό. Τότε, ο νεαρός αποφάσισε να «σηκώσει» drone για τα μάτια της όμορφης Τόρι και να της στείλει με αυτό τον τρόπο το τηλέφωνο του.

Έγραψε σε ένα χαρτάκι το νούμερο του και το drone πέταξε κοντά στην κοπέλα, η οποία πήρε το νούμερο του και λίγο αργότερα του έστειλε μήνυμα. Οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο πρώτο τους ραντεβού. Ωστόσο, από τη στιγμή που όλα είναι κλειστά και οι δυο τους πρέπει να έχουν αποστάσεις αποφάσισαν να… πάνε σπίτια τους. Εκείνος, έβαλε να φάει στο μπαλκόνι του και εκείνη στην ταράτσα της ενώ μιλούσαν από τα κινητά τους. Εκείνος, μάλιστα, κάποια στιγμή της φώναξε: «είσαι πολύ όμορφη», με τη νεαρή να του χαμογελάει αλλά από μακριά.

https://www.instagram.com/p/B-DGTwiDA_b/?utm_source=ig_embed

Η απόφαση να συναντηθούν

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για το ζευγάρι και αποφάσισαν να συναντηθούν και να πάνε μία βόλτα στο Μπρούκλιν. Τότε, ο Jeremy πήρε ένα μπουκέτο λουλούδια και μπήκε μέσα σε μία φουσκωτή μπάλα από πλαστικό που θα τους κρατούσε μακριά και προστατευμένους από τον κορονοϊό.

Οι δυο τους περπάτησαν, συζήτησαν, γέλασαν, «ακούμπησαν» ο ένας τον άλλον και έβγαλαν τις απαιτούμενες selfies πριν γυρίσουν στα σπίτια τους. Ο νεαρός φωτογράφος τράβηξε τα πάντα με την κάμερα του και τα ανέβασε στο Instagram και στο κανάλι του στο YouTube καταφέρνοντας η ιστορία τους να γίνει viral.

https://www.instagram.com/p/B-Kl0RfD3Cz/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

Ζευγάρι δίνει ερωτικό ραντεβού στα κλειστά σύνορα Δανίας – Γερμανίας

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»: Η Ιταλία παρατείνει τα μέτρα προφύλαξης

Ιταλία: Η πανέμορφη χώρα που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη

“Εγώ έζησα τη ζωή μου” – Η γιαγιά που δεν ήθελε αναπνευστήρα, για να σωθούν οι νέοι (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις