Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός Ισπανία: Η ομάδα της πρώτης γραμμής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός Ισπανία: Η ομάδα της πρώτης γραμμής

Κορονοϊός Ισπανία: Η Marca συγκλονίζει για άλλη μια φορά με το πρωτοσέλιδο της, που είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Κορονοϊός Ισπανία: Η ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca θέλησε να αποτυπώσει με τον δικό της τρόπο τις συνθήκες που επικρατούν στην Ισπανία λόγω κορονοϊού. Έτσι, η πιο παλιά ισπανική αθλητική εφημερίδα αντί στο πρωτοσέλιδό της να έχει κάποια νέα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή το ποδόσφαιρο γενικότερα, παρουσιάζει την «ομάδα που μάχεται για όλους εμάς, υπό αντίξοες συνθήκες, την ομάδα όλων μας».

Η ενδεκάδα αυτή αποτελείται από λοιμωξιολόγους και λοιπούς γιατρούς, από νοσηλευτές, από υπαλλήλους καταστημάτων και ειδικά τους ταμίες, από αστυνομικούς, από μεταφορείς, από υπάλληλους σε βενζινάδικα, από εργαζόμενους στην καθαριότητα, από στρατιωτικούς, από αγρότες, από πυροσβέστες και από υπαλλήλους στον χώρο του Τύπου.

Κορονοϊός Ισπανία: «Με αυτή την εθνική Ισπανίας θα νικήσουμε σίγουρα»

Σε ένα από τα καλύτερα και πιο συγκινητικά πρωτοσέλιδα που έχει βγάλει η ισπανική εφημερίδα, γράφει: «Η ομάδα όλων. Με αυτή την εθνική Ισπανίας θα νικήσουμε σίγουρα». Αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ορισμένοι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και αποτελούν ουσιαστικά την ελπίδα του υπόλοιπου λαού για βοήθεια.

Υπενθυμίζεται πως η Ισπανία είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα, μετά την Ιταλία, η οποία έχει τα περισσότερα θύματα από την πανδημία του κορονοϊού, και στην χώρα δίνεται μεγάλη μάχη για τον περιορισμό του Covid-19.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Καναδάς δεν στέλνει αθλητές στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Σε καραντίνα στην Θεσσαλονίκη ο Κώστας Σλούκας

Θετικοί στον κορονοϊό Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις