Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός Σλούκας: Σε καραντίνα στην Θεσσαλονίκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κορονοϊός Σλούκας: Σε καραντίνα στην Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός Σλούκας: Όπως έγινε γνωστό, ο Κώστας Σλούκας, μαζί με άλλα μέλη της Φενέρμπαχτσε, προσεβλήθησαν από τον Covid-19.

Κορονοϊός Σλούκας: Σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Σλούκας μετά τη θετική διάγνωσή του στον ιό. Ο Σλούκας αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα Φενέρμπαχτσε, η οποία προ ολίγων ημερών ανακοίνωσε πως παίκτες και άνθρωποι του staff είχαν συμπτώματα κορονοϊού και έτσι αποφασίστηκε να υποβληθούν άμεσα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό. Ανάμεσα στους προσβληθέντες ήταν ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος φρόντισε να επιστρέψει στο σπίτι του και πήγε οδικώς – όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που κάνει το περιπαικτικό σχόλιο «επιτέλους “ελεύθερος” από την καραντίνα» – στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν κλείσουν τα σύνορα στην Τουρκία. Εκεί, θα παραμείνει σε καραντίνα, μέχρι να γίνει πλήρως καλά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος για την όλη αντιμετώπιση του συλλόγου, αλλά και της τουρκικής λίγκας, γύρω από το θέμα του κορονοϊού, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίστηκε για ένα επιπλέον Σαββατοκύριακο κι έφερνε σε κίνδυνο όλους τους παίκτες και τα επιτελεία των ομάδων.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Υπενθυμίζουμε πως προπονητής στη Φενέρ είναι ο… δικός μας Ζέλιμιρ (Ζέλικο) Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων προπονητών του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχοντας κατακτήσει συνολικά εννέα φορές την Ευρωλίγκα (ρεκόρ) με πέντε διαφορετικές ομάδες, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του προπονητή της διοργάνωσης τρεις φορές (ρεκόρ).

Με την ομάδα του Παναθηναϊκού δημιούργησε μία από τις σημαντικότερες δυναστείες στην ευρωπαϊκή καλαθοσφαίριση κατακτώντας 23 τίτλους. Δεν είναι γνωστό αν σχετίζεται με το θέμα του κορονοϊού, πάντως τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες πως ο Ομπράντοβιτς θα αποχωρήσει από τη Φενέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Καναδάς δεν στέλνει αθλητές στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Θετικοί στον κορονοϊό Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι!

«Τώρα είναι η ώρα να ξεχωρίσεις -Παίξε για τον πλανήτη!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις