Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία κορονοϊός: Θετικοί πατέρας και γιος Μαλντίνι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία κορονοϊός: Θετικοί πατέρας και γιος Μαλντίνι

Ιταλία κορονοϊός: Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι και ο γιος του, Ντάνιελ, βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Ιταλία κορονοϊός: Τόσο ο Πάολο Μαλντίνι, όσο και ο γιος του, Ντάνιελ Μαλντίνι είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Ο εφιάλτης της πανδημίας δεν έχει τέλος στην Ιταλία με τη γείτονα χώρα να μετρά πλέον σχεδόν 5.000 νεκρούς σε μια τραγική περίοδο για τη χώρα. Νωρίτερα, ο Πάουλο Ντιμπάλα μαζί με τη σύντροφό του ανακοίνωσαν ότι έχουν προσβληθεί από τον φονικό ιό αλλά είναι καλά στην υγεία τους. Τώρα ακόμα μια άσχημη είδηση έρχεται από την Ιταλία. Αυτό γιατί ο θρυλικός αμυντικός της Μίλαν και της «Σκουάντρα Ατζούρα», Πάολο Μαλντίνι και ο 19χρονος γιος του, Ντάνιελ που αγωνίζεται στη Μίλαν είναι θετικοί στον ιό.

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, αφού ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως διαπιστώθηκε θετικός στον κοροναϊό, άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα του ιού. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο γιος του Ντάνιελ, παίκτης της μικρής ομάδας που προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα, διαπιστώθηκε θετικός. Ο Πάολο και ο Ντάνιελ είναι καλά και έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να ιαθούν, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα που περιγράφονται από τις υγειονομικές αρχές», αναφέρει η ανακοίνωση της Μίλαν.

Δείτε ακόμη

Πέθανε στα 37 του λόγω του ιού πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις