Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κορονοϊός Ελλάδα: Ο Ανδρέας Γεωργίου “δείχνει” τι θα κάνει όταν τελειώσει ο “εφιάλτης”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κορονοϊός Ελλάδα: Ο Ανδρέας Γεωργίου “δείχνει” τι θα κάνει όταν τελειώσει ο “εφιάλτης”

Κορονοϊός Ελλάδα: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης περιμένει και εκείνος τη στιγμή που θα τελειώσουν όλα και θα την πάρει ξανά στην αγκαλιά του.

Κορονοϊός Ελλάδα: Είναι γνωστό πώς ο Ανδρέας Γεωργίου έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά του η οποία τον μεγάλωσε και τον βοήθησε στα εξαιρετικά δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε. Ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού τον έχει κρατήσει μακριά της και του είναι πολύ δύσκολο που δεν την βλέπει από κοντά. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης περιμένει και εκείνος τη στιγμή που θα τελειώσουν όλα και θα την πάρει ξανά στην αγκαλιά του.

«Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο ήταν η τελευταία φορά που την είδα… είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτι!!! Εσείς;», έγραψε στο μήνυμα του που συγκίνησε τους followers του!

View this post on Instagram

Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο… ήταν η τελευταία φορά που την είδα… είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτυ!!! Εσείς; . . #menoumespiti #stayhome #quarantine

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Δείτε ακόμη

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον εφιάλτη της κοκαΐνης – “Ήταν κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε” (vid)

“Φοβάται περισσότερο μην το μάθει η γυναίκα του” – Σύζυγος κόλλησε σε παράνομο ταξιδάκι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις