Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορoνοϊός – Ποδόσφαιρο: Στο πλευρό του προσωπικού της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορoνοϊός – Ποδόσφαιρο: Στο πλευρό του προσωπικού της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κορoνοϊός - Ποδόσφαιρο: Το πρωτάθλημα Αγγλίας ανεστάλη μέχρι τις 30 Απριλίου και τα διοικητικά όργανα της λίγκας δήλωσαν ότι η τρέχουσα σεζόν μπορεί να επεκταθεί επ' αόριστον.

Κορoνοϊός – Ποδόσφαιρο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να πληρώνει το προσωπικό της, ακόμη και αν οι εναπομείνασες αγωνιστικές της Premier League ακυρωθούν ή διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Βασιζόμαστε στο εξαίρετο προσωπικό μας για να προσφέρουμε μια άρρτια εξυπηρέτηση και εμπειρία στους οπαδούς μας που έρχονται στο Old Trafford», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνουμε ότι αυτές είναι πρωτόγνωρες περιστάσεις και θέλουμε να τους προσφέρουμε ασφάλεια, ό, τι κι αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν. Προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε όλους τους φιλάθλους στο Old Trafford το συντομότερο δυνατό».

Υπενθυμίζεται ότι Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς είναι μερικοί ακόμα σύλλογοι που ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν να πληρώνουν κανονικά τους εργαζόμενους. Το πρωτάθλημα Αγγλίας ανεστάλη μέχρι τις 30 Απριλίου και τα διοικητικά όργανα της λίγκας δήλωσαν ότι η τρέχουσα σεζόν μπορεί να επεκταθεί επ’ αόριστον.

Δείτε ακόμη

Ελληνική ανακάλυψη ίσως φέρει νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Covid 19

Πεθαίνοντας μόνος στο Μπέργκαμο – Ένα σκληρό βίντεο, μήνυμα για όλους…

Το θαύμα στην Κίνα συνεχίζεται! Δεύτερη ημέρα χωρίς εγχώρια κρούσματα

Αισιόδοξος τώρα ο Τζόνσον: Μπορούμε να «ξαποστείλουμε» τη νόσο σε 12 εβδομάδες

“Πεθαίνουν σαν τα γουρούνια, άντε στο διάολο” – Το σπαρακτικό ξέσπασμα μιας Ιταλίδας (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις