Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χοακίν Φοίνιξ σημάδι: Η ουλή στο πρόσωπο και το σχόλιο “φωτιά” παρουσιάστριας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χοακίν Φοίνιξ σημάδι: Η ουλή στο πρόσωπο και το σχόλιο “φωτιά” παρουσιάστριας

Χοακίν Φοίνιξ σημάδι: Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τον Ιανουάριο, όταν σχολίασε άκομψα το σημάδι στο πρόσωπο του Joaquin Phoenix.

Χοακίν Φοίνιξ σημάδι: Μια μικρή ουλή στο άνω χείλος του Joaquin Phoenix έγινε αφορμή για έντονη αντιπαράθεση στο Twitter. Ο Joaquin Phoenix ανήκει σίγουρα στους ελκυστικούς πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, αν και δεν ήταν αυτό το χαρακτηριστικό που τον έκανε να σαρώσει τα βραβεία, υποδυόμενος τον Joker.  Οι δεκάδες φωτογραφίες του στο κόκκινο χαλί έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν για το ελαφρύ σημάδι που εκείνος έφερε στο άνω χείλος. Ο ίδιος ο Joaquin Phoenix φαίνεται πως είχε μιλήσει για το σημάδι αυτό σε παλιότερη συνέντευξή του, λέγοντας: «Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα, ένιωσα έναν οξύ πόνο και έτσι γεννήθηκα με ένα σημάδι στο χείλος».

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν σχολίασε άκομψα το σημάδι στο πρόσωπο του Joaquin Phoenix. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον πρωταγωνιστή του Joker και το σημάδι αυτό, το οποίο και χαρακτήρισε λαγόχειλο, μια γενετική ανωμαλία που συμβαίνει συχνά σε νεογέννητα. «Όταν ξυρίζεται έχει ένα σημάδι, πώς το λένε, λαγόχειλο» σχολίαζε η παρουσιάστρια που θέλησε να αναπαραστήσει το σημάδι, ανασηκώνοντας με το δάχτυλο το άνω χείλος της. «Το βρίσκω πολύ ελκυστικό!» σχολίασε κοροϊδευτικά. Τα σχόλια όμως της Γουίλιαμς προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θα έπρεπε να απολυθείς» σχολίασε φανερά ενοχλημένη η Σερ.

Ζήτησε συγγνώμη

Η ανάρτηση όμως που έκανε την Γουίλιαμς να αισθανθεί ακόμη πιο άβολα για το άκομψο σχόλιο προς τον Joaquin Phoeninx, ήταν εκείνη ενός πατέρα που το μωρό του γεννήθηκε με λαγόχειλο και επρόκειτο σύντομα να χειρουργηθεί. «Η Γουέντι Γουίλιαμς κοροϊδεύει όσους έχουν λαγόχειλο στην εκπομπή της. Με δουλεύετε; Έχουμε όλοι ευθύνη να βάλουμε τέλος στο μπούλινγκ. Από το βήμα που έχει, όπως και εγώ, έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις μας. Αυτό είναι απλά απαίσιο» έγραψε ο Άνταμ Μπίγκχιλ, πατέρας του μικρού Μπο.

Η Γουίλιαμς έσπευσε να απολογηθεί για το ατόπημά της, δωρίζοντας χρήματα σε δύο ιδρύματα που ασχολούνται με παιδιά που γεννιούνται με λαγόχειλο στην Αμερική. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην κοινότητα παιδιών με λαγόχειλο και τιμώντας τον Μπο, η εκπομπή μας θα δωρίσει χρήματα σε δύο ιδρύματα και θα παροτρύνει τους τηλεθεατές να ενημερωθούν και να στηρίξουν την κοινότητα» σημείωσε η ίδια, με τον πατέρα του μικρού Μπο να αποδέχεται την συγγνώμη της. Ο ίδιος ο Joaquin Phoeninx δεν έχει επαληθεύσει δημόσια πως γεννήθηκε με λαγόχειλο. Η μόνη αναφορά στην ουλή είναι για την εγκυμοσύνη της μητέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις