Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 76: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 19/2
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 76: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 19/2

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 76: Η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και προσπαθούν μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 76: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στο επεισόδιο 76, για σήμερα Τετάρτη. Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του με τη Δρόσω ήταν ένα δικό του αστείο, για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη. Η Μάρθα αφήνει πίσω όσα την χώριζαν με τον Νέστορα και συμφιλιώνεται μαζί του, μετά από πολλά χρόνια.

Η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και προσπαθούν μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο. Ο Τόλλιας παραδέχεται στην Ουρανία ότι η επιστροφή της Παγώνας δεν επηρέασε καθόλου τα συναισθήματά του γι’ αυτήν. Ο Κυπραίος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του. Ενώ στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, την ίδια ώρα ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 76: Το τρέιλερ για σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις