Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» τηλεθέαση: Σαρώνει σε νούμερα η σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» τηλεθέαση: Σαρώνει σε νούμερα η σειρά

«Άγριες Μέλισσες» τηλεθέαση: Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ολοένα και ανεβάζει τα ποσοστά τηλεθέασής της, χαρίζοντας χαμόγελα στα στελέχη.

«Άγριες Μέλισσες» τηλεθέαση: Η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς μεταφράζεται σε νούμερα και οι αντενικοί χαμογελούν πλατιά που επένδυσαν στη μυθοπλασία. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», εκμεταλλεύεται ιδιαίτερα την απουσία ισχυρών αντιπάλων, τη δεδομένη χρονική στιγμή, και σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά που δεν περνούν απαρατήρητα.  Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, το σίριαλ έκανε 36,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες 18-24 έφτασε το εντυπωσιακό 48%. Την ίδια ώρα, το «Έρωτας Μετά» του ALPHA έκανε 13,8% και οι «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ 14,3% επίσης στους τηλεθεατές 18-54. Να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο παιχνίδι μπαίνει και το «MasterChef», που αναμένεται να βάλει δύσκολα στις «Άγριες Μέλισσες».

Ενόψει του Euro 2020, γίνονται σκέψεις σχετικά με την αλλαγή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Όπως αναφέρει η Reallife, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν ότι όλοι οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδοθούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς να αξιοποιηθεί ως εναλλακτική λύση το Μακεδονία TV, όπως αρχικά εξεταζόταν. Αυτό, όμως, έχει αποτέλεσμα ότι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα αλλάξει εντελώς για να μπορέσει να χωρέσει έως και τρεις αγώνες την ημέρα (στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00).

«Άγριες Μέλισσες» τηλεθέαση: Τι ώρα θα προβάλλεται η σειρά

Αν και η αρχική σκέψη ήταν έως τις 10 Ιουνίου να σταματήσουν όλες οι σειρές, τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διατηρήσει τις «Aγριες Μέλισσες» και μετά την έναρξη του Euro 2020, με σκοπό να δώσει μία τονωτική ένεση στην τηλεθέαση του Ιουνίου. Έτσι, η δραματική σειρά εποχής θα αλλάξει ζώνη και θα προβάλλεται στις 21:00, καθώς εκείνη την ώρα θα υπάρξει κενό ανάμεσα στις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις